Jessica Chastain mogelijk in 'The Division'

Jessica Chastain mogelijk in 'The Division'

Gebaseerd op de actiegame van Ubisoft.

Tweevoudig Oscar-winnaar Jessica Chastain is volgens The Hollywood Reporter in onderhandeling om zich bij de cast van The Division te voegen. Dat is een film die gebaseerd wordt op het gelijknamige Tom Clancy-spel. Mocht Chastain tekenen, dan is ze tegenover hoofdrolspeler Jake Gyllenhaal te zien.

The Division is een RPG-spel waarin de speler zich bevindt in New York City. Er is een pandemie uitgebroken, waardoor alle basisvoorzieningen vervallen zijn. Het is niet meer makkelijk om voedsel of water te vinden, en als soldaat van The Division moet je helpen de stad te heroveren en stabiliteit terug te brengen.

De game werd in maart gelanceerd voor de Xbox One, PlayStation 4 en computer, en verdiende in zijn eerste week alleen al 330 miljoen dollar, het meeste ooit in de gamegeschiedenis. Geen wonder dus dat Ubisoft Motion Pictures, dat ons ook Assassin’s Creed en Splinter cell brengt, ook een film rond The Division wil maken.

De game wordt geproduceerd door Gyllenhaal, samen met Ubisofts Gerard Guillemot. Er is nog geen scenarist of regisseur voor de film.



NieuwsFilm

meest populair