James McAvoy draait door in eerste trailer M. Night Shyamalans ´Split´

Na The Visit opnieuw een kleinschalige film van de ooit zo bejubelde regisseur.

Na hun eerste succesvolle gezamenlijke filmproject The Visit, hebben M. Night Shyamalan en producent Jason Blum opnieuw samengewerkt aan een ingenieuze thriller. Deze keer betreft het de film Split, waarin James McAvoy de hoofdrol speelt. Vandaag hebben we een eerste trailer voor jullie, die je hieronder kunt bekijken.

McAvoy speelt in de film een man die een groep jonge vrouwen ontvoert. De meiden denken in eerste instantie dat hij simpelweg gestoord is, tot ze erachter komen dat hij drieëntwintig(!) persoonlijkheden heeft, die een spectrum beslaan van gewelddadige kerels tot kleine kinderen. Al deze persoonlijkheden proberen hem te beschermen tegen 'het beest' dat in hem schuilt...

In de trailer wordt gehint naar bovennatuurlijke krachten, maar Shyamalan kennende zal de onvermijdelijke twist in de film uitsluitsel geven over wat er nu echt aan de hand is. Naast McAvoy zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Anya Taylor-Joy (The Witch), Betty Buckley, Jessica Sula en Haley Lu Richardson. Split draait vanaf 2 februari 2017 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair