Teaser trailer 'Arrival': Amy Adams spreekt met Aliens!

Teaser trailer 'Arrival': Amy Adams spreekt met Aliens!

Mysterieuze eerste beelden uit de nieuwe Denis Villeneuve.

Hieronder zie je de teaser trailer 'Global War' voor de film Arrival met de grote namen Amy Adams en Jeremy Renner. Ze krijgen back-up van acteurs als Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg, Mark O'Brien en Tzi Ma.

De science fiction film, die eerder onder de titel Story of Your Life door het leven ging, van regisseur Denis Villeneuve komt misschien enigszins onverwacht. De berichtgeving rond de film werd een beetje ondergesneeuwd door het succes van Villeneuve's Sicario (2015) en het nieuws dat hij de regie op zich nam van Blade Runner 2, welke in oktober 2017 moet verschijnen. Onderstaande beelden bewijzen echter dat Villeneuve weer een film heeft gemaakt om naar uit te kijken.



In Arrival, gebaseerd op het boek 'Story Of Your Life' uit 1998 van schrijver Ted Chiang, bezoeken buitenaardse wezens de aarde. Een linguïste wordt door de Amerikaanse overheid aangetrokken om met de wezens contact te leggen zodat duidelijk wordt wat ze willen. Als ze de taal van de wezens onder de knie krijgt, krijgt ze ook te maken met een flashbacks welke de sleutel blijken tot het ontraadselen van een groter mysterie rondom het bezoek van de aliens.

NieuwsFilm

meest populair