Video

Teaser trailer 'Arrival': Amy Adams spreekt met Aliens!

Mysterieuze eerste beelden uit de nieuwe Denis Villeneuve.

door Bram de Groot om 08:10 in Video
Hieronder zie je de teaser trailer 'Global War' voor de film Arrival met de grote namen Amy Adams en Jeremy Renner. Ze krijgen back-up van acteurs als Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg, Mark O'Brien en Tzi Ma.

De science fiction film, die eerder onder de titel Story of Your Life door het leven ging, van regisseur Denis Villeneuve komt misschien enigszins onverwacht. De berichtgeving rond de film werd een beetje ondergesneeuwd door het succes van Villeneuve's Sicario (2015) en het nieuws dat hij de regie op zich nam van Blade Runner 2, welke in oktober 2017 moet verschijnen. Onderstaande beelden bewijzen echter dat Villeneuve weer een film heeft gemaakt om naar uit te kijken.In Arrival, gebaseerd op het boek 'Story Of Your Life' uit 1998 van schrijver Ted Chiang, bezoeken buitenaardse wezens de aarde. Een linguïste wordt door de Amerikaanse overheid aangetrokken om met de wezens contact te leggen zodat duidelijk wordt wat ze willen. Als ze de taal van de wezens onder de knie krijgt, krijgt ze ook te maken met een flashbacks welke de sleutel blijken tot het ontraadselen van een groter mysterie rondom het bezoek van de aliens.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

En nu moet iemand tegen die hele studio zeggen:
klaar. Geen teasers of trailers meer. Dit is precies genoeg.

Zelfs de tekst van filmtotaal moet eigenlijk weg.
Net zoals de referenties aan het boek.

Gilead

Avatar

Dit ziet er veelbelovend uit!

kidcassidy

Avatar

horizon "En nu moet iemand tegen die hele studio zeggen:
klaar. Geen teasers of trailers meer. Dit is precies genoeg.

Zelfs de tekst van filmtotaal moet eigenlijk weg.
Net zoals de referenties aan het boek."


Aan het eind van de teaser staat duidelijk dat wij de volledige trailer de 16e van augustus kunnen verwachten haha. Als je snel bent kun je ze misschien nog van gedachten doen veranderen ;)

blijfaandegang

Avatar

Potdomme ik wil net een stukje meer zien...haha
dit word moeilijk inhouden met de trailer zeg.

geertvdheide

Avatar

horizon "En nu moet iemand tegen die hele studio zeggen:
klaar. Geen teasers of trailers meer. Dit is precies genoeg.

Zelfs de tekst van filmtotaal moet eigenlijk weg.
Net zoals de referenties aan het boek."

Wat ik doe is alles proberen te vermijden over een film zodra ik toch al overtuigd ben dat ik 'm wil zien. Meer trailers halen dan de beleving alleen maar onderuit. Maar helemaal lukt dat niet, zeker niet als je gek bent op filmnieuws en trailers in de bios zijn soms ook moeilijk te vermijden.

Wat deze film betreft ben ik zeker overtuigd: goede regisseur, goede cast, mooie stijl en gebaseerd op een goed ontvangen boek.

Nu maar hopen dat ik de volledige trailer kan vermijden de komende maanden. Mensen die het boek gelezen hebben raden ook af om veel te weten van tevoren; het is blijkbaar echt een film die je moet ontdekken tijdens het kijken.

tk1989

Avatar

Villeneuve is inmiddels mijn favoriete regisseur van dit moment; dus heb hier enorm veel zin in. Ga geen trailers meer kijken; deze teaser is precies genoeg om aan te geven dat het met de beelden en de sfeer wel weer goed zit.

SeanDeNiro

Avatar

En wanneer komt deze geweldige film in Nederland uit?
Arrival (2016)1h 56min | Sci-Fi | 11 November 2016 (USA)

Ed Crane

Avatar

Grappig hoe ze bij dit soort films, eigenlijk de belangrijkste gebeurtenis uit de menselijke geschiedenis, één autoriteit op'n bepaald gebied wel genoeg vinden, in plaats van dat ze er twee, drie of op z'n minst een klein team bijhalen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair