Video

UPDATE: Uitgebreidere trailer 'Resident Evil: The Final Chapter'

Milla Jovovich nog één keer als de dodelijke Alice.

door Jim Pedd om 18:45 in Video
Update: Nu is er ook een langere teaser trailer vrijgegeven. Het gaat om de zogenaamde 'Domestic' trailer, die vooral veel langer is. Ook hebben we een nieuwe poster.Nog één keer zal actrice Milla Jovovich op het witte doek schitteren als Alice. Dat doet ze in Resident Evil: The Final Chapter, de zesde film in de franchise. Vandaag hebben we na een korte teaser en een reeks foto’s dan eindelijk de eerste officiële trailer voor de film, evenals een poster.

Resident Evil: The Final Chapter pikt het verhaal direct op na Resident Evil: Retribution. De mensheid staat op het punt van uitsterven, nu Alice door Wesker (Shawn Roberts) verraden is in Washington D.C. en de enige overlevende is van wat de laatste verzetsdaad van de mens tegen de ondode hordes had moeten zijn. Alice moet nu terugkeren naar de plek waar het allemaal begonnen is: Raccoon City.

Daar verzamelt zich de Umbrella Corporation om de laatste overlevenden van de apocalyps uit te roeien. In een gevecht tegen de tijd moet Alice krachten bundelen met oude vrienden en een onwaarschijnlijke bondgenoot, in een grote strijd met ondode hordes en nieuwe gemuteerde monsters. Tussen het verliezen van haar krachten en de naderende aanval van Umbrella, wordt dit het zwaarste avontuur van Alice, die voor het overleven van de mensheid strijdt.

Resident Evil: The Final Chapter is geregisseerd door Paul W.S. Anderson en gaat op 26 januari in première.Dan hier nog de poster.
En de nieuwe poster.
10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Leuk, de blauwe lasers zijn terug.

KevinGrin

Avatar

Hehe werd tijd.

EDIT:

Nog een langere trailer
https://www.youtube.com/watch?v=szPW5g12hWc

Ereptile

Avatar

Cool Jorah Mormont (Iain Glenn) is ook weer van de partij Smiley face Verder zegt de trailer me niets, behalve dat ze weer terug gaan naar Raccoon City.

Deze Resident Evil serie vind ik nu best op Mad Max lijken om de een of andere reden...

Decepticon

Avatar

Ik kan niet anders zeggen, ja lekkere trailers. Zelfs de posters vind ik redelijk mooi.

Frietgezicht

Avatar

Ik kan niet anders zeggen dan dat het echt een slechte trailer is.
Van de dialogen tot de special effects en alles wat te film lijkt te bieden.
Ook wel leuk hoe ze in gevaarlijke situaties terecht komt (monster die verschijnt, die gang met lasers en een strop om dr poot) die ze ook al overwint in de trailer zelf haha,pijnlijk.

Deel 1 was een leuke film maar daarna werd de reeks steeds slechter met de laastste als belachelijke uitschieter. Deze kan het maybe winnen als slechtste van de reeks dus ik kan niet wachten!

Moviemagic

Avatar

KevinGrin "Hehe werd tijd.

EDIT:

Nog een langere trailer
https://www.youtube.com/watch?v=szPW5g12hWc"


[size=16]Even in de goede code zetten.[/Size]

Goov25

Avatar

Haha. Ik heb hier toch weer zin in :D

blijfaandegang

Avatar

Zelfs de trailer is al bagger..
De hele opbouw is gejat van suicide squad. spelen met beeld en geluid.
Wederom een faal voor Sony pictures

Ed Crane

Avatar

Frietgezicht "Ik kan niet anders zeggen dan dat het echt een slechte trailer is.
Van de dialogen tot de special effects en alles wat te film lijkt te bieden.
Ook wel leuk hoe ze in gevaarlijke situaties terecht komt (monster die verschijnt, die gang met lasers en een strop om dr poot) die ze ook al overwint in de trailer zelf haha,pijnlijk.

Deel 1 was een leuke film maar daarna werd de reeks steeds slechter met de laastste als belachelijke uitschieter. Deze kan het maybe winnen als slechtste van de reeks dus ik kan niet wachten!"


Nee man, deel 1 was oké maar niet al te bijzonder, deel 4 (After Life) is juist de beste: gewoon anderhalf uur lang non-stop over de top actie met in your face 3D-effecten, da's ook wel eens lollig.

bramme

Avatar

Akkoord dat Afterlife erg goed was. Retribution was echter je reinste stront

NieuwsFilm

meest populair