UPDATE: Uitgebreidere trailer 'Resident Evil: The Final Chapter'

Milla Jovovich nog één keer als de dodelijke Alice.

Update: Nu is er ook een langere teaser trailer vrijgegeven. Het gaat om de zogenaamde 'Domestic' trailer, die vooral veel langer is. Ook hebben we een nieuwe poster.



Nog één keer zal actrice Milla Jovovich op het witte doek schitteren als Alice. Dat doet ze in Resident Evil: The Final Chapter, de zesde film in de franchise. Vandaag hebben we na een korte teaser en een reeks foto’s dan eindelijk de eerste officiële trailer voor de film, evenals een poster.

Resident Evil: The Final Chapter pikt het verhaal direct op na Resident Evil: Retribution. De mensheid staat op het punt van uitsterven, nu Alice door Wesker (Shawn Roberts) verraden is in Washington D.C. en de enige overlevende is van wat de laatste verzetsdaad van de mens tegen de ondode hordes had moeten zijn. Alice moet nu terugkeren naar de plek waar het allemaal begonnen is: Raccoon City.

Daar verzamelt zich de Umbrella Corporation om de laatste overlevenden van de apocalyps uit te roeien. In een gevecht tegen de tijd moet Alice krachten bundelen met oude vrienden en een onwaarschijnlijke bondgenoot, in een grote strijd met ondode hordes en nieuwe gemuteerde monsters. Tussen het verliezen van haar krachten en de naderende aanval van Umbrella, wordt dit het zwaarste avontuur van Alice, die voor het overleven van de mensheid strijdt.

Resident Evil: The Final Chapter is geregisseerd door Paul W.S. Anderson en gaat op 26 januari in première.



Dan hier nog de poster.



En de nieuwe poster.



NieuwsFilm

meest populair