James Caan geeft geen donder om 'spoken' in trailer 'The Good Neighbor'

James Caan geeft geen donder om 'spoken' in trailer 'The Good Neighbor'

Twee studenten proberen hun buurman schrik aan te jagen door het in zijn huis te laten spoken.

De laatste keer dat we een update kregen over een nieuwe thriller met James Caan heette de film The Waiting. Inmiddels hebben de makers, waaronder regisseur Kasra Farahani, een nieuwe naam verzonnen (The Good Neighbor) en ons een eerste trailer getoond. Deze kan je hieronder terugvinden.

De twee ondeugende scholieren Ethan (Logan Miller) en Sean (Keir Gilchrist) werken samen aan een excentriek experiment. In hun buurt woont de nietsvermoedende Harold Grainey (Caan), op wie de jongens gaan experimenteren. Met gebruikmaking van diverse praktische trucs trachten ze de illusie van een gespookt huis te creëren en het vast te leggen op camera. Maar Harold reageert onbewogen, en daarnaast huiveringwekkender dan normaal. Heeft hij skeletten in zijn kast? En zo ja, wat voor soort?



Eerder dit jaar ging The Good Neighbor in première tijdens het SXSW Film Festival. De thriller komt medio september beperkt uit in de Amerikaanse bioscopen, daarna wordt hij beschikbaar via VOD. Het schrijfwerk is verricht door Mark Bianculli en Jeff Richard. De productiebedrijven die hieraan hebben meegewerkt zijn o.a. verantwoordelijk voor titels als The Revenant en LBJ.



NieuwsFilm

meest populair