Algemeen

Met betrekking tot inloggen op het nieuwe FT

Don't worry! Al jullie gegevens zijn er nog.

door Tako om 21:27 in Algemeen
Ok. We hadden hier misschien iets meer info over moeten verschaffen! Via de comments en de e-mail hebben we nogal wat bezorgde berichten ontvangen van vaste gebruikers m.b.t tot hun accounts. Deze zijn allemaal bewaard!! Dus geen zorgen daarover. We moesten echter een aantal besluiten maken rondom het vernieuwde inloggen op de site, wat nu ook mogelijk is met Facebook en Twitter. Daarom het volgende.

Iedereen moet eenmalig een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga naar deze pagina en vul het e-mailadres in waarmee je jezelf hebt geregistreerd. Ben je deze vergeten of kwijt? Stuur ons hier een e-mail met daarin je gebruikersnaam en wij gaan het voor je regelen.

Verder is de site her en der nog een béétje buggy en helaas ook nog niet helemaal gereed. Maar als je een site als FT, die al 16 jaar bestaat, even van de grond af aan opnieuw opbouwt, dan is een jaar eraan werken nog lang niet genoeg. Daarom ook zaken als het quoten van reacties en het langer ingelogd kunnen blijven komen er heel snel weer aan.

Wat jullie nu zien is alleen nog maar het begin. We hebben een draaiboek vol ideeën liggen en uiteraard gaan we ook zeer goed naar jullie suggesties en tips luisteren!

"To be continued..."

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HvLee

Avatar

Ziet er goed uit, en ik ben al blij dat ik mezelf nu wel kan registreren, dat was een hele tijd niet mogelijk. Succes!

Webjoker

Avatar

Ziet er keurig uit!

Tako

Avatar

@Webjoker

Thanks! En nogmaals dit is pas het begin!

Ed Crane

Avatar

Ok succes met alles, Tako :+ (= geheven-bierglas-smiley)

Tako

Avatar

@ridjieddo

meest gelezen/populair nieuws blijft daar nog even. Niet iedereen is een die-hard filmnieuws shooter! Smiley face Maar we gaan wel instellingen maken zodat je zelf de volgorde van de voorpagina kan instellen. Celebrity mix moeten we zelf ook nog even aan wennen (wordt misschien ook een instelling)

Serietotaal komt terug!

krisiz

Avatar

Beter! Nu doet mijn 'oude' account het eindelijk weer!!

Muufley

Avatar

Goed design voor de nieuwe website. Mi gusta.

Mindcrusher

Avatar

Ja ja dames en heren! Na jaren van alleen maar berichten lezen en niet kunnen reageren heb ik zowaar binnen 3 seconden een eigen filmtotaal account!

Goed bezig!

HvLee

Avatar

@Mindcrusher; hier hetzelfde, was een beetje vreemd. Maar sinds vandaag opgelost.

Moviemagic

Avatar

Tako "Daarom ook zaken als het quoten van reacties en het langer ingelogd kunnen blijven komen er heel snel weer aan."


Ik laat me mening nog even voor me. Ik moet eerst nog even wennen en zoals al is aangegeven moet zaken zoals quoten nog aangepakt worden.

Roeltje

Avatar

Dit is echt een fantastische eerste versie van de nieuwe filmtotaal! Ben zeer verrast! Er zullen vast wel wat dingen zijn hier en daar, maar het komt helemaal goed.

Artificialis

Avatar

Misschien begin ik gewoon oud te worden, maar voor mij hadden alle veranderingen niet gehoeven. Objectief gezien moet ik wel zeggen dat het er allemaal erg professioneel, verzorgd en modern uitziet. En ik twijfel er niet aan dat de lay-out voor nieuwkomers een stuk aantrekkelijker is geworden.

Moviemagic

Avatar

Ik mis ook de IMBD-link als je op de link van een acteur klikt.

Patrick

Avatar

@Moviemagic, de link (IMDb icon) naar de pagina op de IMDb van een acteur/regisseur staat bovenaan de pagina van die persoon onder zijn/haar naam.

Master Of Films

Avatar

Daarom ook zaken als het quoten van reacties en het langer ingelogd kunnen blijven komen er heel snel weer aan.
Dat is heel mooi. Het viel mij op dat ik later alsnog moest gaan inloggen ipv ingelogd te blijven. Mijn FT cookies blijven gewoon bewaard.

NieuwsFilm

meest populair