Met betrekking tot inloggen op het nieuwe FT

Met betrekking tot inloggen op het nieuwe FT

Don't worry! Al jullie gegevens zijn er nog.

Ok. We hadden hier misschien iets meer info over moeten verschaffen! Via de comments en de e-mail hebben we nogal wat bezorgde berichten ontvangen van vaste gebruikers m.b.t tot hun accounts. Deze zijn allemaal bewaard!! Dus geen zorgen daarover. We moesten echter een aantal besluiten maken rondom het vernieuwde inloggen op de site, wat nu ook mogelijk is met Facebook en Twitter. Daarom het volgende.

Iedereen moet eenmalig een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga naar deze pagina en vul het e-mailadres in waarmee je jezelf hebt geregistreerd. Ben je deze vergeten of kwijt? Stuur ons hier een e-mail met daarin je gebruikersnaam en wij gaan het voor je regelen.

Verder is de site her en der nog een béétje buggy en helaas ook nog niet helemaal gereed. Maar als je een site als FT, die al 16 jaar bestaat, even van de grond af aan opnieuw opbouwt, dan is een jaar eraan werken nog lang niet genoeg. Daarom ook zaken als het quoten van reacties en het langer ingelogd kunnen blijven komen er heel snel weer aan.

Wat jullie nu zien is alleen nog maar het begin. We hebben een draaiboek vol ideeën liggen en uiteraard gaan we ook zeer goed naar jullie suggesties en tips luisteren!

"To be continued..."



NieuwsFilm

meest populair