TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Jurassic Park II en Dirty Harry.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Dirty Harry (1971)

Zaterdag 13 augustus om 20:00 op Veronica
Regie: Don Siegel

San Fransisco wordt geconfronteerd met een moordenaar die zijn slachtoffers vanaf de daken van de stad vermoord. De burgermeester maakt het zijn prioriteit deze moordenaar uit te schakelen en zet agent Harry Callahan op de zaak.
Bekijk de afbeelding

The Last Castle (2001)

Zondag 14 augustus om 20:00 op RTL7
Regie: Rod Lurie

General Eugene Irwin zit in de gevangenis en wil gewoon zijn straftijd uitzitten, totdat hij tot de ontdekking komt dat zijn medegevangenen worden vermoord. Irwin neemt de touwtjes in handen en verenigt de gevangenen in een wanhopige poging om het corrupte systeem omver te werpen.
Bekijk de afbeelding

The Lost World: Jurassic Park (1997)

Maandag 15 augustus om 20:30 op Veronica

Vier jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film vertelt John Hammond aan Ian Malcolm dat er nog een ander eiland vol dinosaurussen bestaat. Deze zijn helemaal met rust gelaten, en Hammond is daarom erg benieuwd naar de dieren in hun natuurlijke omgeving. Het team gaat naar het eiland, maar komt erachter dat ze daar niet de enige mensen zijn.
Bekijk de afbeelding

Hitch (2005)

Dinsdag 16 augustus om 20:30 op RTL8

De meeste mannen hebben problemen met het vinden van liefde, doordat ze zichzelf niet kunnen zijn. Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) is gespecialiseerd adviseur in eerste indrukken en helpt mannen met dit probleem. Hij organiseert de eerste drie afspraakjes van zijn cliënten en stiekem is Hitch verantwoordelijk voor honderden huwelijken in New York. Sara (Eva Mendes), verslaggeefster voor een dagelijks roddelblad, komt in aanraking met Hitch en haar professionele en persoonlijke leven komen hierdoor overhoop te liggen.
Bekijk de afbeelding

Primal Fear (1996)

Woensdag 17 augustus om 20:30 op RTL8

Martin Vail is een succesvolle advocaat uit Chicago. Hij neemt de verdediging van een koorknaap op zich die ervan wordt beschuldigd de aartsbisschop vermoord te hebben. Vail is ervan ondanks de overweldigende bewijzen van overtuigd dat zijn cliënt onschuldig is, maar het wordt een moeilijke zaak.
Bekijk de afbeelding

Ocean's Eleven (2001)

Donderdag 18 augustus om 20:30 op Veronica

Nog geen 24 uur na zijn voorwaardelijke vrijlating uit de gevangenis is Danny Ocean alweer bezig met het plannen van zijn volgende misdaad: de meest geavanceerde casinoberoving aller tijden.
Bekijk de afbeelding

Festen (1998)

Vrijdag 19 augustus om 23:20 op NPO2

De vader van de familie, Helge Klingenfeldt, (Moritzen) wordt 60 jaar en er wordt een groot feest gehouden. Er zijn nog wat spanningen binnen de familie vanwege de zelfmoord van één van Helge's dochters enkele weken terug. Dit wordt natuurlijk voor de gasten zoveel mogelijk verborgen, totdat zoon Christian (Thomsen) na het diner een speech geeft, waarbij de waarheid over de geliefde Helge naar boven komt.


NieuwsFilm

meest populair