The Rock onderdeel van DC-filmuniversum

The Rock onderdeel van DC-filmuniversum

Shazam! deelt de lucht met Superman.

Van Dwayne Johnson was al een tijdje bekend dat hij het personage Black Adam gaat spelen in de DC-superheldenfilm Shazam!. Er werd verondersteld dat dit personage en uiteraard Shazam zelf geen of slechts beperkt onderdeel uit zouden gaan maken van het groeiende DC-filmuniversum. Nu blijkt dat ze gewoon 100% deel zullen nemen.

In een interview met Newsweek zegt Johnsons manager en co-producent Dany Garcia dat Shazam en Black Adam de lucht gaan delen met Superman. Het is wel zo dat de film tot stand komt onder heel andere omstandigheden: "We hebben een enorme zeggenschap. We werken met een ander team, andere producenten, regisseurs... Het heeft een andere insteek."

En hoe maakt de film dan deel uit van het DC Extended Universe? "Je hebt Justice League, Wonder Woman met een andere regisseur. Je krijgt dus andere invalshoeken. Op het moment dat wij met Shazam! komen dan past deze prima in de wereld die is gecreëerd. Al is er enige afstand, toch zullen mensen zeggen 'ja, deze behoort tot de familie,' maar er blijven kleine verschillen."

Volgens Garcia wordt er op dit moment zorgvuldig aan het script gewerkt. "We willen de tijd nemen. We doen het zorgvuldig." Shazam! heeft nog geen regisseur, al staat de film al wel gepland voor 5 april 2019.



NieuwsFilm

meest populair