Ontmoet de magische wezens van 'Fantastic Beasts'

Ontmoet de magische wezens van 'Fantastic Beasts'

Welke wezens heeft J.K. Rowling bedacht voor deze film?

Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them van regisseur David Yates draait om de avonturen van Newt Scamander (Eddie Redmayne), een kenner van magische wezens die ze ook verzamelt. Toch zijn in de marketingbeelden die voor de film werden vrijgegeven nauwelijks magische wezens te zien geweest. Daar brengt Entertainment Weekly vandaag verandering in, want er zijn nu zes magische wezens onthuld. Hieronder kan je hun foto’s en omschrijvingen lezen.

De Niffler

Een klein beestje dat vooral houdt van alles wat glinstert, en er alles aan zal doen om schatten zoals goud en diamanten te bemachtigen. Hij bewaart al zijn schatten in zijn buidel, waar veel meer in past als mogelijk lijkt.



Bowtruckle

Dit is een magisch wezentje dat moeilijk te vinden is in natuurlijke omgevingen. Newt heeft er vier van in zijn koffer. Hij eet insecten en is lief en erg verlegen, handig om te hebben als er sloten opengebroken moeten worden.



Thunderbird

Een grote vogel die leeft in Arizona en lijkt op een adelaar. Met zijn grote vleugels kan hij donderstormen veroorzaken. Hij kan gevaar voelen en is door Newt gered uit handen van smokkelaars in Egypte. De vogel heet Frank en Newt had beloofd hem terug te brengen naar Arizona.



Swooping Evil

Een kruising tussen een reptiel en een extreem grote vlinder. De Swooping Evil verkeert, als hij zit te rusten, in een groene cocon. Hij is groot, gevaarlijk en kan hersenen uit het hoofd van zijn slachtoffers zuigen. Tegelijk kan zijn gif helpen om slechte herinneringen te vergeten.



Demiguise

Een aapachtig wezentje dat onzichtbaar kan worden. Hij heeft een goede vooruitziende blik dus kan erg moeilijk zijn om te vangen. Is normaliter erg vredig, maar als hij zich bedreigd voelt bijzonder gevaarlijk.



Occamy

Men wil dit magische wezen nog niet volledig onthullen. Het is een gevleugeld wezen dat een slangachtig lichaam heeft en het beste omschreven kan worden als een mengeling tussen een draak en een vogel. De schillen van zijn eieren zijn gemaakt van puur zilver en een fortuin waard. Hij wordt zo groot als zijn omgeving toestaat, dus als ‘ie buiten verkeert kan dat voor behoorlijk wat chaos zorgen.



NieuwsFilm

meest populair