Nieuwe trailer 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Nieuwe trailer 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Veel magische wezens en dreiging voor tovenaars ditmaal.

Er is een vierde trailer vrijgegeven voor Fantastic Beasts and Where to Find Them. We horen aan het begin van de trailer een mysterieus personage vertellen. “Er zijn vreemde dingen aan de hand in de stad. De mensen hierachter zijn niet zoals jij en ik. Er is een verborgen samenleving die eeuwen terug gaat.” Wie het is die praat is niet zeker, maar het moge wel duidelijk zijn dat het iemand is van de New Salem Philantropic Society.

Die vereniging van gewone mensen heeft het voorzien op de toverwereld en is van plan nieuwe processen van Salem te organiseren, met de intentie tovenaars uit te roeien. Dat komt allemaal op gang als Newt Scamander (Eddie Redmayne) in 1926 aankomt in de Verenigde Staten. Tijdens een vergadering met een belangrijke Amerikaanse regeringsfunctionaris ontsnappen er magische wezens uit zijn koffertje, die voor grote chaos zorgen in New York…



Het script van Fantastic Beasts is geschreven door J.K. Rowling. David Yates regisseerde de film en heeft ondertussen ook al getekend voor het eerste van twee geplande vervolgen.

NieuwsFilm

meest populair