Algemeen

John Turturro maakt spin-off rond Jesus uit 'The Big Lebowski'

De beste bowler lijkt terug te keren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 15:04 in Algemeen
Al jaren wil John Turturro een spin-off film maken rond zijn personage uit The Big Lebowski, Jesus Quintana. Maar de gebroerders Coen laten lang op zich wachten en nu lijkt Turturro daar klaar mee te zijn. Volgens een verhaal van Birth.Movies.Death zou hij het wachten moe zijn en Jesus opnieuw tot leven gebracht hebben voor zijn nieuwste film, Going Places.

Going Places werd in juni aangekondigd, en draait om een vrouw (Audrey Tautou) die zich bij een stel criminelen (Turturro's Jesus en Bobby Cannavale's Petey) voegt, in de hoop voor het eerst in haar leven een orgasme te krijgen.

Al in 2014 liet Turturro weten graag de rol nog eens te spelen. "Als ik toestemming krijg, zou ik graag voor die rol willen terugkeren," vertelde Turturro toen. "Ik zou graag een vervolg willen doen, waarin Jesus uit de gevangenis vrijgelaten wordt en chauffeur van een schoolbus wordt."

Overigens is Going Places een remake van een Franse film met Gérard Depardieu uit 1974.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tako

Avatar

Zie ook onze 404 pagina

nieuwslaatste nieuws

meest populair