Steve Rogers klaar als 'Captain America'

Steve Rogers klaar als 'Captain America'

En wat deed Thor tijdens Captain America: Civil War?

Ondanks dat Chris Evans gewoon te zien is in Avengers: Infinity War, zou het even kunnen duren voordat we Captain America weer te zien krijgen. Regisseurs Joe en Anthony Russo vertelden tegenover de Huffington Post dat het einde van Civil War erg belangrijk is straks.

Aan het einde van die film laat hij zijn schild namelijk vallen. "Ik denk dat hij daarmee afscheid nam van die identiteit. Dat hij toegaf aan zichzelf dat de identiteit van Captain America tegen de erg persoonlijke keuze die hij maakte indruiste," vertelde Joe. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat hij geen heldendaden meer verricht. Hij zou er makkelijk een andere identiteit op na kunnen houden. In de comics wordt Steve nadat hij gedesillusioneerd raakt met de Amerikaanse regering de held Nomad. Wellicht dat hij dat nu ook doet.

Verder was Thor (Chris Hemsworth) een grote afwezige in Civil War. Maar hij blijkt zich goed geamuseerd te hebben in de tijd zonder de andere Avengers. Thor verhuisde blijkens onderstaande video naar Australië en heeft zich druk bezig gehouden met andere zaken. En er is een mooie cameo voor niemand minder dan Mark Ruffalo's Bruce Banner. De video die je hieronder kan zien was eerder tijdens de San Diego Comic-Con aan de fans getoond.



NieuwsFilm

meest populair