Algemeen

Opnames 'Maze Runner: Death Cure' in februari hervat

Waarmee men dus bijna een jaar uitstel heeft.

door Jim Pedd om 17:25 in Algemeen
Deadline schrijft dat de opnames van Maze Runner: The Death Cure in februari 2017 weer van start gaan. Dat na een ernstig ongeluk met hoofdrolspeler Dylan O'Brien op de filmset. Hij kwam naar het schijnt ongelukkig terecht toen een stunt mis ging en brak daarbij een bot in zijn gezicht.

Dat bericht was er op 18 maart. Op 30 april volgde het nieuws dat de opnames voor onbepaalde tijd stil zouden liggen en nu weet men dus pas wanneer acteur Dylan O'Brien weer genoeg hersteld is om verder te gaan met de film.

De film wordt gebaseerd op het derde boek van schrijver James Dashner in de Maze Runner-reeks. In dit concluderende deel zien we hoe Thomas en de andere overlevende Gladers zich voorbereiden op een laatste gevecht met WCKD. Tegelijk zoeken ze een geneesmiddel voor de dodelijke Flare, die grote delen van de mensheid uitgeroeid heeft...

Als alles volgens plan gaat, komt Death Cure in januari 2018 uit in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ja als zulke dingen gebeuren heeft dat nou eenmaal gevolgen. De Jumbo hiero was ook paar maanden dicht toen ik mijn enkel verzwikt had.

Master Of Films

Avatar

Dus de opnames gaan weer van start in februari 2017, wat ironisch is. Aangezien de oorspronkelijk datum in februari 2017 was gepland.

nieuwslaatste nieuws

meest populair