Algemeen

Trailer Transporter 2

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Filmtotaal op 16.05.2005 om 13:58 in Algemeen
The Transporter 2 is wederom geregisseerd door Louis Leterrier en Corey Yuen, wederom geschreven dor Luc Besson, en heeft wederom Jason Statham in de hoofdrol als expert in het vervoeren van goederen.

De trailer vind je hier.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

LuciusMalfoy

Avatar

Goddankr ijdt hij deze keer in een stel ordentelijke wagens. Die BMW uit het eerste deel was natuurlijk het prototype drugsdealerbak.... Een Audi A8 rules!! (En een Lambo natuurlijk nog meer...)

Lastwish

Avatar

Laten ze nou gewoon weer al het spektakel uit de film zien, of blijft er nog wat verrassends over voor in de film zelf... Deel 1 was trouwens best aardig hopelijk is deze dan ook niet te- over de top.

Rich Art

Avatar

Wordt een lekker filmpje! Ga van de week meteen deel 1 ff huren. Of mischien wel kopen! Want volgens mij kost ie bijna niks meer.

Quatermain

Avatar

master3d "sorry maar hijs ook gewoon zo f*cking cool!:D ik vond één eigenlijk best smakelijk (het was niet het hoogste niveau maar wel smakelijk:P) en deze ziet er eigenlijk ook wel geinig uit. Hij doet me altijd een beetje denken aan het spel hitman..."


oh kijk is al gezegd sorry man

Quatermain

Avatar

Wie kent de game "Hitman" plus een auto en je hebt transporter 2 gewoon f*cking cool

Blargon7

Avatar

Zoooooo potje over de top coole actie!

I like it! :E

Keyser Söze

Avatar

Mwah vond deel I niet zo heel heftig, maar wel erg relaxed om te zien. mooi huisje had ie :) kijk al tijdje uit naar deel 2, ziet er wel goed uit maar misschien beetje te druk.

master3d

Avatar

Euhm..ja eigenlijk best wel, beetje achtervolging, beetje schieten, beetje coole gagets:P (nouja dat valt tegen, maar dur zitten echt leuke stukjes in:)) zeker leuk om een keer als je niets te doen heb te huren ofzo

mickvh

Avatar

Na al die (komische) actie:
[filmquote](A lot of guns pointed on one guy)
U.S. Marshall: Freeze! Who the F*ck are you?
Cook: I'm the cook.(smiles)[/filmquote]
Dit lijkt me een erg leuke film. Hoe is deel één? Is die ook zo heftig?

therealalexander

Avatar

Ziet er idd erg leuk uit, bijzonderlijk zelfs :)

Idd heeft veel weg van het spel hitman, waar ze trouwens ook van plan zijn een film van te maken.

master3d

Avatar

Sorry maar hijs ook gewoon zo f*cking cool!:D ik vond één eigenlijk best smakelijk (het was niet het hoogste niveau maar wel smakelijk:P) en deze ziet er eigenlijk ook wel geinig uit. Hij doet me altijd een beetje denken aan het spel hitman...

nieuwslaatste nieuws

meest populair