Teaser trailer 'Onze Jongens': Jim Bakkum als Channing Tatum

Teaser trailer 'Onze Jongens': Jim Bakkum als Channing Tatum

Johan Nijenhuis' Magic Mike.

Na de kaskrakers Verliefd op Ibiza (2013), Toscaanse bruiloft (2014) en Rokjesdag (2016) komt Nederlandse regisseur Johan Nijenhuis eind dit jaar met een Nederlandse versie van Magic Mike. Hieronder de eerste trailer.

In Onze Jongens is het Jim Bakkum (Pasen met de zandtovenaar) die zijn kleren meervoudig van zijn lijf zal scheuren. Of hij zoveel indruk zal maken als Channing Tatum valt te betwijfelen. Niet alleen past Bakkum met gemak twee keer in het lichaam van Tatum, ook zal hij bij verre de danskunsten van zijn Amerikaanse voorbeeld evenaren.

Desondanks lijkt ook Onze Jongens een gouden zet van Nijenhuis en ligt er ongetwijfeld een nieuw financieel succes op de loer. Andere rollen zijn voor Martijn Fischer (Bloed, Zweet & Tranen]), Sanne Vogel (Homies) en Barbara Sloesen (Mannenharten 2). Vanaf 29 december in de Nederlandse bioscoopzalen.



De korte synopsis: Wanneer vijf bouwvakkers een gat in de markt ontdekken staan de dames in de rij om gebruik te maken van hun swingende expertise. Hieronder een aansluitend affiche:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair