Video

Teaser trailer 'Onze Jongens': Jim Bakkum als Channing Tatum

Johan Nijenhuis' Magic Mike.

door Bram de Groot om 22:18 in Video
Na de kaskrakers Verliefd op Ibiza (2013), Toscaanse bruiloft (2014) en Rokjesdag (2016) komt Nederlandse regisseur Johan Nijenhuis eind dit jaar met een Nederlandse versie van Magic Mike. Hieronder de eerste trailer.

In Onze Jongens is het Jim Bakkum (Pasen met de zandtovenaar) die zijn kleren meervoudig van zijn lijf zal scheuren. Of hij zoveel indruk zal maken als Channing Tatum valt te betwijfelen. Niet alleen past Bakkum met gemak twee keer in het lichaam van Tatum, ook zal hij bij verre de danskunsten van zijn Amerikaanse voorbeeld evenaren.

Desondanks lijkt ook Onze Jongens een gouden zet van Nijenhuis en ligt er ongetwijfeld een nieuw financieel succes op de loer. Andere rollen zijn voor Martijn Fischer (Bloed, Zweet & Tranen]), Sanne Vogel (Homies) en Barbara Sloesen (Mannenharten 2). Vanaf 29 december in de Nederlandse bioscoopzalen.De korte synopsis: Wanneer vijf bouwvakkers een gat in de markt ontdekken staan de dames in de rij om gebruik te maken van hun swingende expertise. Hieronder een aansluitend affiche:
11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KurtLourens

Avatar

Lekker inspiratieloos weer!

Indie Jones

Avatar

Nederlandse cinema

Alleen voor de liefhebbers

jaime91

Avatar

Ik dacht serieus dat de titel een grapje was, of met een knipoog geschreven was maar dit is letterlijk een 1 op 1 remake van Magic Mike. Hoezo?

Als ze in Amerika buitenlandse films van een remake voorzien vind ik dat al lastig te begrijpen maar goed, daar vinden ze ondertiteling een ergernis. Dat is een reden. Ik zie geen enkele reden voor het bestaan van deze remake. Ik vraag me af of Nijenhuis hier ook geen problemen mee krijgt. Het 1 op 1 kopiëren van een andere film.

Daarnaast baal ik er ook van dat dit soort films zoveel aandacht krijgen in de media omdat het tegenwoordig lijkt alsof Nederland alleen maar dit soort nutteloos rommel kan maken. Terwijl er ook genoeg talent in Nederland rondloopt.

Maar goed, dit zal inderdaad wel weer een gouden film opleveren wat ik overigens ook totaal geen prestatie vind. Een luie manier van filmmaken vind ik dit.

Brein8998

Avatar

Are you fucking kidding me?!

meanrat

Avatar

Neerlandsch wanproduct. Mensen als Nijenhuis verkrachten de Nederlandse cinema. Er zijn zoveel goede talenten in Nederland, maar degene die het meeste budget krijgen zijn lui als Nijenhuis die Hollywood-wannabe-films maken. En deze getuigt wel heel erg van zijn kopieergedrag. Niet alleen de film ademt Hollywood, het is ook nog eens een vrij directe kopie van Magic Mike.

Om te kotsen dit.

Frietgezicht

Avatar

Mannen(jongens met vrouwelijke trekjes?) die Magic Mike gezien hebben en weten dat deze dus veel jat mogen sowieso niet klagen hahaha.
Leuk voor tienermeiden deze film.

Master Of Films

Avatar

Mensen als Nijenhuis verkrachten de Nederlandse cinema. Er zijn zoveel goede talenten in Nederland, maar degene die het meeste budget krijgen zijn lui als Nijenhuis die Hollywood-wannabe-films maken.
En weet je ook waarom. Omdat 1) Nijenhuis krijgt subsidie van NL Film Fonds en 2) zijn films zijn helaas successen, mensen komen als vliegen op zijn films af. Die mensen zijn geen echte filmliefhebbers zoals vele hier op Filmtotaal. Nee, dat is het gewone RTL4/SBS6 publiek.

benjamin

Avatar

Zeker dat dit een kopie is van Magic Mike? Mij doet het meer denken aan een parodie.

benjamin

Avatar

Dubbelpost, sorry.

Blockbuster

Avatar

Eerder een remake van The Full Monty... XD

Scheerzeep

Avatar

Tja, zodra je 'Johan Nijenhuis' ergens op een affiche ziet staan weet je eigenlijk al genoeg, he!

nieuwslaatste nieuws

meest populair