Magic Mike (2012)

Work all day. Work it all night.

Ex-stripper Channing Tatum geeft een inkijkje in zijn voormalige beroep. De diepgang en nuance zijn ver te zoeken en de getalenteerde cast wordt gemuilkorfd door een mager script.
play

6,2 details

  • 110 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
110 Min Verenigde Staten

De film gaat over stripper Mike, die een jonge danser onder zijn hoede neemt en hem leert hoe je moet feesten, vrouwen moet versieren en makkelijk geld kan verdienen.

Regie
Steven Soderbergh
Cast
Channing Tatum, Matthew McConaughey, Alex Pettyfer, Olivia Munn, Joe Manganiello, Cody Horn, James Martin Kelly, Denise Vasi, Kate Easton, Camryn Grimes, Micaela Johnson, Reid Carolin, Avery Camp, George A. Sack, Asher Wallis.
Budget
$ 7.000.000
Opbrengst
$ 167.221.571
Release
29.06.2012
Release NL
12.07.2012
Release DVD
13.11.2012

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Steven Soderbergh | Cast: Channing Tatum (Mike), Alex Pettyfer (Adam), Matthew McConaughey (Dallas), Olivia Munn (Joanna), Cody Horn (Brooke), e.a. | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2012

Na zijn doorbraak in het sportdrama Coach Carter en de danshit Step Up besloot Channing Tatum om zijn modellencarrière aan de wilgen te hangen en zich volledig om het acteren te storten. Het werk dat de dertiger tegenwoordig krijgt aangeboden, laat zich grofweg onderverdelen in romantiek en actiewerk. Echt veel kans heeft Tatum nog niet gehad om zijn ware kunnen te demonstreren, al liet hij in een bijrol in het kleine Amerikaanse drama A Guide to Recognizing Your Saints zien dat hij op het dramatische vlak best nog wat in zijn mars heeft. De acteur stond echter ooit zowat in adamskostuum voor uitzinnige menigtes. Tatum is namelijk een tijd lang stripper geweest en deze ervaringen greep hij aan om het project Magic Mike op poten te zetten.

videotrailers & clips

alle artikelen (6)

Magic Mike Nieuwsberichten

Laatste reacties

SeanDeNiro

"...Een sop film dus...."

MovieMazzter

"...Niet echt een boeiend verhaal. wellicht dat vrouwen het leuk vinden, maar ook dat betwijfel ik. 4/10..."

Elise75

"...Vond het verhaal een beetje slap, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door Matthew McConaughey in......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Magic Mike

acties