Algemeen

Kate Beckinsale beschermt haar bloedlijn op poster 'Underworld: Blood Wars'

Selene is helemaal klaar voor de strijd.

door Jim Pedd om 18:09 in Algemeen
Na de eerste officiële trailer, hebben Screen Gems en Lakeshore Entertainment nu ook de eerste poster voor Underworld: Blood Wars vrijgegeven. Het beeld toont ons Kate Beckinsale als Selene, die een winterjas draagt en klaar is om - zoals de poster het omschrijft - "haar bloedlijn te beschermen". Het is haar vijfde keer in de hoofdrol.

In Blood Wars speelt Theo James wederom Selene's bondgenoot, David. De Britse acteurs Tobias Menzies en Lara Pulver spelen de rollen van een formidabele nieuwe Lycan-leider en een ambitieuze vampier. Charles Dance is verder de vampieroudere Thomas.

Underworld: Blood Wars is geregisseerd door Anna Foerster, die eerder afleveringen van series als Criminal Minds en Outlander maakte. Verder was ze cinematograaf bij diverse blockbusters. Vanaf 3 februari 2017 in de bioscoop.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

Flauwe poster en de photsohop lijkt wel serieus over de schreef te gaan. Lijkt wel een pop, bah. En wat doet dat schouder harnas ding daar nu eigenlijk? Lijkt mij niet op zijn plaats.

NieuwsFilm

meest populair