Celebrity

Emma Roberts en Evan Peters geven romance een derde kans

Oude liefde roest niet.

door FilmTotaal om 09:18 in Celebrity
Driemaal is scheepsrecht, blijkt het. Meerdere bronnen hebben Us Weekly geïnformeerd dat de knipperlicht relatie van Emma Roberts (25 jaar) en Evan Peters (29 jaar) weer op groen staat. Het tweetal is voorheen twee keer uit elkaar gegaan, nu geven ze hun liefdesbetrekking een derde kans.

Een ooggetuige zag Roberts en Peters bij het FYF Fest 2016. Ze dansten, knuffelden en haalden grapjes met elkaar uit. "Ze zagen er absoluut uit als een koppel," aldus de omstander. Het is nog niet lang geleden toen ze splitsten. Mei dit jaar gingen ze als vrienden elk een eigen kant op, Emma Roberts ging een maandje daarna uit met Christopher Hines. Maar dat hield niet lang stand.

Voorheen zijn Roberts en Peters verloofd geweest, een jaar nadat ze elkaar op de set van Adult World leerden kennen. Kort daarna sloegen ze aan het daten. Ook werkten ze samen in seizoenen 3 en 4 van de tv-serie American Horror Story. Het is niet altijd één en al vrolijkheid geweest. De geliefden zijn bekend met bekvechten, maar ook met het bijleggen van hun problemen.

Drie jaar geleden bereikte dit een hoogtepunt toen ze in een hotel te Canada waren en Roberts losse handjes toonde. De politie moest worden ingeschakeld, omdat Peters een bloedneus had en onder de bijtwonden zat. Gelukkig hoefde de actrice maar een korte tijd achter de tralies afkoelen. Haar vriend voelde er niets voor om aangifte te doen, waardoor Roberts mocht lopen.

NieuwsFilm

meest populair