Celebrity

Emma Roberts en Evan Peters geven romance een derde kans

Oude liefde roest niet.

door Rik Timmer om 09:18 in Celebrity
Driemaal is scheepsrecht, blijkt het. Meerdere bronnen hebben Us Weekly geïnformeerd dat de knipperlicht relatie van Emma Roberts (25 jaar) en Evan Peters (29 jaar) weer op groen staat. Het tweetal is voorheen twee keer uit elkaar gegaan, nu geven ze hun liefdesbetrekking een derde kans.

Een ooggetuige zag Roberts en Peters bij het FYF Fest 2016. Ze dansten, knuffelden en haalden grapjes met elkaar uit. "Ze zagen er absoluut uit als een koppel," aldus de omstander. Het is nog niet lang geleden toen ze splitsten. Mei dit jaar gingen ze als vrienden elk een eigen kant op, Emma Roberts ging een maandje daarna uit met Christopher Hines. Maar dat hield niet lang stand.

Voorheen zijn Roberts en Peters verloofd geweest, een jaar nadat ze elkaar op de set van Adult World leerden kennen. Kort daarna sloegen ze aan het daten. Ook werkten ze samen in seizoenen 3 en 4 van de tv-serie American Horror Story. Het is niet altijd één en al vrolijkheid geweest. De geliefden zijn bekend met bekvechten, maar ook met het bijleggen van hun problemen.

Drie jaar geleden bereikte dit een hoogtepunt toen ze in een hotel te Canada waren en Roberts losse handjes toonde. De politie moest worden ingeschakeld, omdat Peters een bloedneus had en onder de bijtwonden zat. Gelukkig hoefde de actrice maar een korte tijd achter de tralies afkoelen. Haar vriend voelde er niets voor om aangifte te doen, waardoor Roberts mocht lopen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Ik vind dat de gossip bericht niet door de serieuze berichten heen moeten staan. Er is al een aparte rubriek ervoor, maar zet die ook nog even zodanig apart dat je ze alleen maar kunt lezen als je er ook daadwerkelijk voor kiest. Ergens in het bovenste grijze horizontale menu ofzo.

Master Of Films

Avatar

Ik ben benieuwd wat anderen (jullie) hiervan vinden.
Ik kan geen dag zonder. Zeker nu RTL Bouvelard de roddels heeft achtergelaten. Smiley face

justinmeyernl

Avatar

WHO FUCKING CARES!?!?!

Hou aub op met dit soort 'gossip' berichten!

benjamin

Avatar

Ik moet ook de rest hier bijtreden, dit soort roddeltjes zijn niet direct relevant. Zet ze desnoods als aparte categorie, maar wat mij betreft moeten ze niet bij het gewone nieuws staan.

mooffie

Avatar

Een kleine maand geleden heb ik er ook een opmerking over geplaatst.
"Daar moeten we nog maar eens goed naar kijken..." was het antwoord.

Wat ook vervelend is, is dat filmrecensies niet in de lijst van algemeen nieuws komt te staan (en recensies van blu-rays en boeken wel) terwijl dat voorheen wel het geval was.

Master Of Films

Avatar

We kunnen er vanuit gaan dat Filmtotaal met deze 'gossip'-berichten een groter publiek wil bereiken/verbinden wat kan leiden tot extra inkomsten. Maar het zou zo maar averechts kunnen werken.
Even advocaat van de duivel spelen. Je kan dit soort berichten ook helemaal links laten liggen en niet meer op reageren. Immers, je hoeft niet alles te lezen op filmtotaal. Het is niet verplicht. Vervolgens kan je ei kwijt via de FT off-topic die elke dag tevoorschijn komt en dan maar hopen dat je een nette correcte politieke antwoord krijgt. Dat laatste is een onder voorbehoud gevalletje.

Een kleine maand geleden heb ik er ook een opmerking over geplaatst.
"Daar moeten we nog maar eens goed naar kijken..." was het antwoord.
Was het antwoord niet. "Daar moeten we even aan de binnenkant van onze ogen bekijken".

horizon

Avatar

Het meest belangrijke dat ft heeft aangepast is het aanpassen van het meest populaire nieuws. Goed.

De zoek functie is ook nog gaar.

En op Forum werken spoiler tags nog steeds niet.

Jim

Avatar

Hier is die reactie dan Smiley face Hoe het er nu naar uitziet, blijft het buzznieuws wel tussen het reguliere nieuws staan, maar met een onderscheidende tag bijvoorbeeld, zodat je meteen ziet dat het om een gossipberichtje gaat. Want het zou je misschien verbazen, maar dit nieuws wordt erg goed gelezen, dus er is wel genoeg vraag naar om het te houden Smiley face

Jim

Avatar

Wordt het werkelijk goed gelezen of worden de pagina's geopend? [...] Waag er eens een poll aan, zou ik zeggen. ;)

Want die polls zouden wel een goede indicatie vormen? Smiley face Overigens zie ik nu pas dat je het gevoel hebt dat er meer buzznieuws is dan eerst, daarvan kan ik je zeggen dat het niet zo is. Er wordt evenveel als eerst geplaatst. Kan wel zijn dat het soms wat dicht op elkaar online komt, waardoor het meer lijkt te zijn.

Frietgezicht

Avatar

Gezeik allemaal. Het celebrity nieuws moeten blijven tussen de normale topics! Het geeft een extra dimensie als we weten wat zich buiten de schermen afspeelt met acteurs enz die we graag zien.
Vooral welke dames single worden is natuurlijk interessant ;)

Frietgezicht

Avatar

Dat de recensies niet meer tussen normaal nieuws staan is jammer. Nu ik dat lees valt het mij op dat ik recensies niet meer lees.

En dat de nieuwste serie-totaal onderwerpen er niet meer staan ook en waar ik normaal via ft er bijna elke dag een kijkje nam nu weken niet meer geweest. Bedacht mij vandaag opeens dat die site bestond toen ik op youtube tv-talk keek en ze het over een trailer hadden waarna ik dacht waar ik die normaal ook gezien zou hebben.

nieuwslaatste nieuws

meest populair