Matt Damon over 'Ocean's 8' met alleen maar vrouwen

Matt Damon over 'Ocean's 8' met alleen maar vrouwen

Volgens Damon hoeven we ons geen zorgen te maken

Remakes met vrouwen in de hoofdrollen die eerder door mannen werden vertolkt, lijken een trend te gaan worden in Hollywood. Toen bekend werd dat de klassier Ghostbusters een remake kreeg waarin alleen vrouwen te zien zouden zijn was er wel de nodige ophef over. Nu is een andere klassieker aan de beurt: Ocean's Eleven uit 2001, met de legendarische top-cast van o.a. Brad Pitt, George Clooney en Matt Damon. Net als 15 jaar geleden gaat het om grote namen: Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett en Anne Hathaway.

Matt Damon verzekert ons echter dat we ons helemaal geen zorgen hoeven te maken over deze remake: ''Ik denk dat hij echt super zal, ik kan in elk geval niet wachten om hem te gaan zien!'' zei de acteur tijdens een interview met een journalist van ET Canada.

Damon vertolkte een van de hoofdrollen in Ocean's Eleven en de vervolgen Ocean's Twelve en Ocean's Thirteen als zakkenroller Linus Caldwell. ''Dit wordt echt een 'kick-ass' film; ik weet zeker dat hij gewoonweg fantastisch wordt''.

De opnames van de Amerikaanse heist-film beginnen in oktober. De geruchten gaan dat het verhaal zich zal focussen op de zus van Clooney's personage, Danny Ocean. Clooney en de andere acteurs en actrices uit de Ocean's trilogie zouden al cameo's of gastrollen overwegen.

Misschien is het trouwens wel leuk om te weten dat Clooney niet de eerste acteur is om Danny Ocean te spelen. De film werd namelijk al eens in 1960 uitgebracht met niemand minder dan Frank Sinatra in de hoofdrol.



NieuwsFilm

meest populair