Superheldenfilm 'Spawn' lijkt onderweg (zonder Spawn?)

Superheldenfilm 'Spawn' lijkt onderweg (zonder Spawn?)

Comic-schrijver zegt dat er veel gebeurt achter de schermen.

Comic-goeroe Todd McFarlane is sinds de verschijning van de eerste Spawn in 1997 bezig met een opvolger. Nadat een vervolg kansloos bleek zette hij in op een reboot. Tegenover ComicBook.com vertelt hij hoe het vordert.

Volgens McFarlane krijgt de nieuwe Spawn "een duister, R-rated, eng en stoer script." Ook is hij ervan overtuigd dat de productie binnen afzienbare tijd moet gaan starten. Hieronder geeft hij aan wat we van de aanpak kunnen verwachten:

"De wereld wordt echt, er gaat echter één ding veranderen. Je zult hem nooit in zijn rubberen pak zien. Dit wordt mijn Jaws-haai. Op de achtergrond is er iets aanwezig dat zich voortbeweegt, de boogeyman. De kijker zal zich beseffen dat dit Spawn is. Zal hij eruit zien als in de eerste film? Nee. Zal hij een slechterik bevechten? Nee. Hij wordt de spook, de geest."

De eerste Spawn uit 1997 van regisseur Mark A.Z. Dippé en met Michael Jai White en John Leguziamo in de belangrijkste rollen werd mager ontvangen en haalde met een budget van $40 miljoen een kleine $90 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa.



NieuwsFilm

meest populair