POLL: Acteurs die altijd verbonden blijven aan hun personage

POLL: Acteurs die altijd verbonden blijven aan hun personage

Mark Hamill = Luke Skywalker, Clint Eastwood = Harry Callahan, Daniel Radcliffe = Harry Potter, Elijah Wood = Frodo, etc...

Er zijn heel wat bekende en geliefde personages in de filmwereld. Soms gebeurt het dat de rol wordt gespeeld door een acteur die vervolgens zijn hele carrière wordt achtervolgd door zijn optreden als het vaak memorabele personage. In deze POLL een blik op twintig van dit soort situaties, met de vraag: welke acteur is volgens jou het meest aan zijn personage vast blijven plakken.

Uiteraard zijn er verschillende situaties. Vaak hebben de acteurs (Elijah Wood, Mark Hamill) het personage in meerdere films gespeeld. Ook zijn er acteurs die de rol in slechts één film (Haley Joel Osment, Sharon Stone) hebben ingevuld. In veel gevallen hebben de acteurs voor en/of na de rol een mindere carrière (Robert Pattinson, Tobey Maguire), al zijn er ook acteurs (Sean Connery, Sigourney Weaver) die zich tot op zekere hoogte hebben ontdaan van het personage.

Hieronder de twintig combo's, waarbij de opmerking dat er meer situaties aan te wijzen zijn. Mocht je een andere combo willen toelichten; de plek waar dat mogelijk is, mag ondertussen bekend zijn.

Succes met stemmen!
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair