Kristen Bell (Anna) over status 'Frozen 2'

Kristen Bell (Anna) over status 'Frozen 2'

Het maakt niet uit wanneer de film verschijnt.

Toch redelijk onverwacht wist Walt Disney's animatiefilm Frozen wereldwijd de harten te stelen van vele kinderen en animatieliefhebbers. Naast een sterk ontvangst noteerde de titel van Chris Buck en Jennifer Lee een waanzinnige $1,3 miljard aan de wereldwijde box office. Actrice Kristen Bell gaf aan waarom het redelijk snel aangekondigde vervolg toch nog best lang op zich laat wachten.

In gesprek met IGN liet de actrice, die zich ontfermt om de stem van het personage Anne, weten dat er nog niet gewerkt wordt aan Frozen 2. Ze denkt echter dat Disney zich niet zo hoeft te haasten:

"Ze haasten zich niet met het script. En dat maakt niet uit, aangezien ze de luxe hebben dat iedereen enthousiast is, of de film nu morgen of over vijf jaar uitkomt. Ze maken deze zo perfect als dat zij denken dat het moet zijn... en we staan stand by om op ieder moment de opnames te doen."

Eerder dit jaar zou Bell nog hebben aangekondigd dat de stemopnames in mei zouden plaatsvinden. Tot op heden blijft Frozen de financieel succesvolste animatiefilm. Zelfs de recente kaskrakers Minions ($1,2 miljard), Zootopia ($1,0 miljard) en Finding Dory ($951,1 miljoen) wisten de Walt Disney Classic niet van de troon te stoten.



NieuwsFilm

meest populair