Celebrity

Fans Benedict Cumberbatch flink boos

Door deze actie voelden de nodige fans zich behoorlijk bedrogen

door Wouter Drummen om 09:28 in Celebrity
Het is geen geheim dat als filmliefhebbers hun favoriete acteur of actrice willen ontmoeten, ze er dan vaak flink wat voor moeten betalen. Zo vragen de nodige sterren ook een aardig bedrag voor hun handtekening. Maar voor de fans van Benedict Cumberbatch ging dit nog een stapje verder; ze betaalden per persoon drie duizend pond voor een kaartje voor een speciaal Sherlock-evenement (de populaire serie met o.a. Benedict Cumberbatch en Martin Freeman) waarbij ze de cast konden ontmoeten, maar de belangrijkste ster, Sherlock zelf, was er niet bij...

De voor een Oscar genomineerde acteur was niet bij het evenement aanwezig, wat volgens de nodige fans helemaal niet was aangegeven en ze kregen dit blijkbaar pas te horen toen ze de tickets al hadden gekocht. Op de sociale media lieten meerdere fans zich er over uit: ''Waarvoor heb ik in 's hemelsnaam hier 3.000 pond voor moeten betalen?'' en ''Ik ga mijn geld terugvragen, zonder de ster van de show zie ik niet in waarom dit evenement nu nog zo'n bedrag waard zou zijn''.

De organisatie van het Sherlock-evenement gaf geen uitleg over Cumberbatch's afwezigheid, maar een woordvoerder van de (nu iets minder) geliefde acteur liet weten aan The Daily Mail dat de acteur op vakantie is en daardoor het evenement niet kon bijwonen: ''Cumberbatch is een erg druk man en het was voor hem zijn laatste kans om nog even uit te rusten voordat hij verder gaat met de opnames van Marvel's nieuwe film Doctor Strange''.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

starbass

Avatar

Nee hoor ik ben niet boos.

Smiley face
Maar ik zou ook nooit 3000 pond aan zoiets uitgeven.

De reden kan trouwens ook nooit kloppen Doctor Strange is toch allang opgenomen? over een maand draait hij al.

texaspreacher

Avatar

Een erg vreemd bericht dit. Dit gaat om een special Sherlock conventie (waar ik nog aan getwijfeld heb heen te gaan). Als je je kaartje koopt meteen wanneer de verkoop begint weet je inderdaad niet welke acteurs er gaan komen, en voor de meeste is dat geen probleem want je bent daar omdat je fan bent dus maakt het niet uit wie er komt. Natuurlijk zou Benedict het tofste zijn, maar als je een beetje logisch na gaat denken is die kans vrij klein. Er staat heel erg duidelijk op de website welke acteurs komen, dit is al maanden bekend. En dat 3000 pond? dat klopt, dat is het duurste kaartje dat je kan kopen, een VIP ticket. een dag kaart is maar 34 pond. mensen maken echt zelf de keuze zo'n duur kaartje te kopen. jammer dat mensen zich niet goed informeren en dat je dan van dit soort artikelen krijgt ...

Master Of Films

Avatar

Typisch weer Telegraaf. Een storm in een glas water verhaal vertellen. Kan mij trouwens niet voorstellen dat je 3000 pond betaalt via de website http://www.sherlocked.com/ en niet eens weten dat Benedictus niet komt opdagen.

Sunspot

Avatar

Jezus, 3000 pond betalen en dan is de grote ster er niet eens bij haha, wat een naaistreek mocht het inderdaad niet zijn aangegeven dat Cumberbatch niet aanwezig zal zijn.

Sowieso, dat bedrag, sowieso heb ik nooit echt idolen, je kent ze niet eens, je kent de karakters die zo iemand speelt. Vaak zijn beroemde mensen ook arrogant, nep, wat ook wel logisch is aan een kant.

Sunspot

Avatar

@texaspreacher

Hmm, als het klopt wat je zegt, dan valt het wel mee om eens op zo een set rond te kijken.

Tja, vaak is de Telegraaf niet zo genuanceerd.

texaspreacher

Avatar

@Sunspot het klopt wel degelijk wat ik zeg Smiley face al genoeg ervaring mee, maar je bent niet op de set. zie het als Comic Con, als je daar een beetje bekend mee bent. alleen dan gericht op een specifieke serie of film en met minder merchandise. het is vaak veel geld, maar als je er fan van bent is het zeker de moeite waard.

texaspreacher

Avatar

@Sunspot het klopt wel degelijk wat ik zeg Smiley face al genoeg ervaring mee, maar je bent niet op de set. zie het als Comic Con, als je daar een beetje bekend mee bent. alleen dan gericht op een specifieke serie of film en met minder merchandise. het is vaak veel geld, maar als je er fan van bent is het zeker de moeite waard.

centr1no

Avatar

Holy shit.
Als filmtotaal al klakkeloos de Telegraaf gaat lopen kopiëren dan is het einde in zicht.
Journalistiek van de bovenste plank dit hoor.

Giiow

Avatar

Huh.. op de site van het evenement staat gewoon dat hij komt?

texaspreacher

Avatar

@Giiow hij is inderdaad vannacht bekend gemaakt. een hoop drama om niks dus :')

nieuwslaatste nieuws

meest populair