Celebrity

Fans Benedict Cumberbatch flink boos

Door deze actie voelden de nodige fans zich behoorlijk bedrogen

door FilmTotaal om 09:28 in Celebrity
Het is geen geheim dat als filmliefhebbers hun favoriete acteur of actrice willen ontmoeten, ze er dan vaak flink wat voor moeten betalen. Zo vragen de nodige sterren ook een aardig bedrag voor hun handtekening. Maar voor de fans van Benedict Cumberbatch ging dit nog een stapje verder; ze betaalden per persoon drie duizend pond voor een kaartje voor een speciaal Sherlock-evenement (de populaire serie met o.a. Benedict Cumberbatch en Martin Freeman) waarbij ze de cast konden ontmoeten, maar de belangrijkste ster, Sherlock zelf, was er niet bij...

De voor een Oscar genomineerde acteur was niet bij het evenement aanwezig, wat volgens de nodige fans helemaal niet was aangegeven en ze kregen dit blijkbaar pas te horen toen ze de tickets al hadden gekocht. Op de sociale media lieten meerdere fans zich er over uit: ''Waarvoor heb ik in 's hemelsnaam hier 3.000 pond voor moeten betalen?'' en ''Ik ga mijn geld terugvragen, zonder de ster van de show zie ik niet in waarom dit evenement nu nog zo'n bedrag waard zou zijn''.

De organisatie van het Sherlock-evenement gaf geen uitleg over Cumberbatch's afwezigheid, maar een woordvoerder van de (nu iets minder) geliefde acteur liet weten aan The Daily Mail dat de acteur op vakantie is en daardoor het evenement niet kon bijwonen: ''Cumberbatch is een erg druk man en het was voor hem zijn laatste kans om nog even uit te rusten voordat hij verder gaat met de opnames van Marvel's nieuwe film Doctor Strange''.

NieuwsFilm