Humor

Video: Angela Lansbury zingt titelsong 'Beauty and the Beast'

Het is 25 jaar geleden dat de animatiefilm uitkwam.

door Jim Pedd om 13:32 in Humor
Het is nu vijfentwintig jaar geleden dat Beauty and the Beast verscheen en speciaal voor die verjaardag zond de 90-jarige Angela Lansbury het titelsong nog eens. Alan Menken, die voor de film uit 1991 de muziek verzorgde, speelt overigens op de piano.

Lansbury sprak in Beauty and the Beast de stem van Mrs. Potts in en zong het beroemde lied van de film. Naast haar waren ook onder meer Paige O'Hara (Belle) en Robby Benson (Beast) te horen. In de film zien we hoe Belle gevangen genomen wordt door een gruwelijk beest, maar langzaam leert ze voorbij het uiterlijk van het beest te kijken en ziet ze zijn prachtige innerlijk.

Volgend jaar zal er in maart een nieuwe, live-action versie van het sprookje verschijnen. In Bill Condons Beauty and the Beast speelt actrice Emma Watson de rol van Belle. Vanaf 29 maart 2017 in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Deweb

Avatar

Het is dan wel niet meer loepzuiver, maar er straalt zoveel liefde en vrolijkheid van dit optreden af dat het ronduit vertederend is.

Darthmar

Avatar

90 jaar oud - respect. een dame met een lange carriere in de showbizz

Scheerzeep

Avatar

Schattig! Ik vind dat ze het nog steeds op een betoverende wijze zingt hoor. Leuk en mooi om te zien dat deze dame nog zulke dingen doet op haar leeftijd. Kan ik niets meer dan veel lof en respect voor hebben! Ge-wel-dig! :D

Artificialis

Avatar

Ze klinkt nog precies zoals in de film.
Knappe prestatie op 90-jarige leeftijd.

EntertainmentWatcher

Avatar

''...en speciaal voor die verjaardag zond de 90-jarige Angela Lansbury het titelsong nog eens.''

zond???

nieuwslaatste nieuws

meest populair