Keanu Reeves als sinistere advocaat in trailer & poster 'The Whole Truth'

Keanu Reeves als sinistere advocaat in trailer & poster 'The Whole Truth'

Ook Renée Zellweger, Gugu Mbatha-Raw en Jim Belushi in de nieuwste van Courtney Hunt.

Wie van The Devil's Advocate en Keanu Reeves in de rechtszaal smult heeft geluk. De acteur is te zien in de eerste trailer van het juridische drama The Whole Truth. Ook tref je hieronder een poster aan. De film van PalmStar Media is geregisseerd door Courtney Hunt (Frozen River). Het heeft eventjes geduurd voordat de thriller er kwam, want Daniel Craig stapte in 2014 uit het project. Gelukkig trad Reeves naar voren als redder in nood.



Advocaat Richard Ramsay (Reeves) neemt een persoonlijke zaak aan. Een vriendin van hem, Loretta Lassiter (Renée Zwellweger), is zojuist haar man kwijtgeraakt - gedood door haar zoon Mike. De jongeman wordt aangeklaagd voor de moord op zijn vader, iets dat hij ook niet ontkend. Dat maakt het allemaal niet makkelijk voor Ramsay, die aan Loretta heeft beloofd dat Mike niet achter slot en grendel zal verdwijnen.

Maar naarmate de rechtszaak vordert, duiken er huiveringwekkende bewijsmaterialen op die onthullen wat voor een man de overledene Boone Lassiter (Jim Belushi) in werkelijkheid was. Terwijl Ramsay zijn cliënt vrij probeert te krijgen met het bewijs dat hij heeft, graaft zijn nieuwe collega Janelle (Gugu Mbatha-Raw) dieper. Ze krijgt het vermoeden dat er meer aan de hand is en enkel zij kan de volledige waarheid achterhalen.

Mike wordt gespeeld door Super 8-acteur Gabriel Basso. The Whole Truth komt exact over een maand uit in de Verenigde Staten. Een Nederlandse releasedatum is onbekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair