Verwijderde scène 'Star Trek Beyond'

Verwijderde scène 'Star Trek Beyond'

Kirk is een beetje eenzaam.

Star Trek Beyond deed het aan de box office wellicht niet zo goed als zijn voorgangers, het was desondanks en prima ontvangen film die volgens veel critici vooral een leuke blockbuster was. Paramount brengt de film in oktober uit in de Verenigde Staten (en in december in Nederland), en is dus al bezig met de promotie.

Er is een eerste verwijderde scène vrijgegeven, die zich afspeelt op Starbase Yorktown. Dat is het grote sterrenstation van de Federation dat een cruciale rol speelt later in de film. Maar de clip begint ergens eerder in de film, als de bemanning daar een pauze mag nemen van hun lange ruimtereis. "Ook al toe aan een korte adempauze?" vraagt Scotty (Simon Pegg) aan Captain Kirk (Chris Pine). Die nodigt hem uit samen een bar te bezoeken, maar Scotty heeft al plannen. En dus voelt Kirk zich een beetje eenzaam.

Bekijk de video hier (link naar USA Today)

Ondanks dat er al een vierde film is aangekondigd, waarvoor ook acteur Chris Hemsworth terugkeert. Toch is het even de vraag of de film er komt: met een budget van 185 miljoen dollar en een opbrengst die nog niet op de 400 miljoen uitkwam, zal er veel afhangen van de verkopen van Dvd's, Blu-rays en digitale kopieën.

Star Trek Beyond van regisseur Justin Lin is vanaf 14 december te koop.

NieuwsFilm

meest populair