Brad Pitt geeft toe ruzie te hebben gehad met Angelina Jolie en oudste kind

Brad Pitt geeft toe ruzie te hebben gehad met Angelina Jolie en oudste kind

Maar er vond geen kindermishandeling plaats.

De scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt heeft veel stof doen opwaaien. Berichten over kindermishandeling doen vooral stevig de ronde. Vorige week woensdag reisde het acteurskoppel en hun gezin - bestaande uit zes kinderen - van Frankrijk naar de VS. Rond acht uur in de avond landden ze, maar toen was de horrorshow al gaande.

Pitt (52 jaar) was dronken en kreeg ruzie met zijn 41-jarige vrouw. Dat liep al snel uit de hand, waarna hun oudste zoon Maddox (15 jaar) tussen beiden kwam. Er gaan nu verhalen rond dat de acteur zijn zoon in het gezicht heeft geslagen. De LAPD en DCFS (instantie in Los Angeles die huiselijk geweld en kindermishandeling onderzoekt) zitten inmiddels op de zaak. Een goede vriend van Pitt heeft het echter namens de acteur ontkracht tegenover The Post.

"Angelina en Brad kregen ruzie in het vliegtuig en hun zoon Maddox kwam er midden in klem te zitten. Het is mogelijk dat Brad aan de drank was en hij geeft toe dat hij tegen zijn zoon schreeuwde, maar hij houdt vol dat hij hem niet geraakt heeft of hem probeerde pijn te doen. Hij plaatste zijn handen op hem, dat klopt, maar dat kwam omdat de confrontatie uit de hand liep."

De acteur heeft een legioen aan advocaten ingeschakeld om hem te helpen tijdens de scheiding, want de Amerikaan meent recht te hebben op gelijke voogdijschap. Zijn mensen melden eveneens dat Jolie's kamp de geruchten over het toepassen van wiet en drank de wereld in hebben gebracht om zijn naam zwart te maken. Volgens roddelwebsite TMZ was de acteur echter zo dronken op woensdag 14 september, dat hij na het uitstappen wilde wegrijden in een brandstoftruck.

Een andere bron liet eerder weten dat de acteur verdrietig is om Jolie's beslissing. "Brad wilde niet dat hun huwelijk ten einde kwam. Hij was toegewijd om te doen wat nodig was, zoals relatietherapie. Emotioneel is hij verscheurd, radeloos. Hij houdt nog steeds van Angelina en had de voorkeur gegeven aan het gevecht om hun huwelijk te redden. Voor hem was het ook nieuws dat Angelina al had opgegeven."

Ondertussen heeft de FBI zich ook in de zaak gemengd, omdat het ongelukkige voorval in het luchtruim plaatsvond. Zij mogen dan optreden.



NieuwsFilm

meest populair