Josh Brolin getrouwd met Kathryn Boyd

Josh Brolin getrouwd met Kathryn Boyd

Het is het derde huwelijk voor de acteur.

Josh Brolin (bekend van o.a. Sicario en No Country for Old Men) is afgelopen zaterdag in North Carolina getrouwd met model Kathryn Boyd. De 48-jarige acteur en het model gaven elkaar het jawoord in aanwezigheid van hun beide families en beste vrienden, onder wie (als de geruchten waar zijn) ook Bradley Cooper en Matt Damon zich bevonden.

Het koppel was al verloofd sinds mei 2015 en niet al te lang daarna vroeg Brolin Boyd ten huwelijk. Tijdens de première van Sicario op het filmfestival van Cannes was al duidelijk te zien dat het koppel huwelijksplannen had: Boyd liep toen namelijk stevig te pronken met een gigantische verlovingsring om haar vinger.

Brolin liet er geen gras over groeien: een maand na zijn scheiding van Diane Lane, met wie hij acht jaar getrouwd was geweest en geen kinderen had, begon hij alweer aan een nieuwe relatie, deze keer dus met Boyd, zijn voormalige assistente.

Brolin heeft al twee kinderen uit zijn eerste huwelijk met Alice Adair: een zoon van 28, Trevor, en een dochter van 22, Eden.

NieuwsFilm

meest populair