Brian Cox en Emile Hirsch in teaser trailer 'The Autopsy of Jane Doe'

Brian Cox en Emile Hirsch in teaser trailer 'The Autopsy of Jane Doe'

Twee lijkschouwers proberen 's nachts de doodoorzaak van een meisje te achterhalen, terwijl het spookt.

Distributeur IFC Midnight heeft via diens Facebookpagina de teaser trailer van horror/mysterie The Autopsy of Jane Doe vrijgegeven. Het is het Engelstalige speelfilmdebuut van André Øvredal, de man achter het Noorse Trollhunter. De poster tref je beneden ook aan. Hoofdrollen zijn er voor Brian Cox en Emile Hirsch.

In het kleine stadje Virginia treffen de autoriteiten een afgeslachte familie aan. Gek genoeg vinden ze in de kelder het lijk van een begraven, naakte vrouw. De politie brengt haar stoffelijk overschot naar het mortuarium van lijkschouwer Tommy Tilden. Dringend willen ze dat hij een forensische analyse uitvoert, om te achterhalen wat er in vredesnaam in het huis gebeurd is. Samen met zijn zoon Austen gaat Tommy tot diep in de nacht door met zijn onderzoek. Terwijl het tweetal lagen aan huid, spieren en botten verwijdert, worden ze verbijsterd door hun vondsten en de spookachtige verschijningen die door de schaduwen tot leven komen.



De horror is tijdens het Fantastic Fest in première gegaan en vergaarde positieve berichten. De mysteries zouden intrigerend zijn en de spanning mag er ook wezen. Ian B. Goldberg (tv-serie Dead of Summer) en Richard Naing hebben het scenario geschreven. IFC Films brengt de film 21 december in de Amerikaanse bioscopen uit.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair