Hayden Panettiere betaalt hondenoppas $4.250 bovenop 120.000 dollar

Hayden Panettiere betaalt hondenoppas $4.250 bovenop 120.000 dollar

Het kostte zes jaar om voor twee geredde honden een thuis te vinden.

Nashville-actrice Hayden Panettiere geeft veel om honden. Zo redde ze zes jaar geleden de viervoeters Xena en Zander. De Amerikaanse kon echter niet voor ze zorgen, dus vond ze bij ene Tia Brooks - een hondenoppasster - een mooie tijdelijke thuis. Om erop toe te zien dat de honden kregen wat ze benodigden, gaf Panettiere aan dat ze Brooks een bedrag van 30 dollar per dag zou betalen. Althans, totdat de oppasster een permanente woning zou vinden.

Juni dit jaar vond Brooks eindelijk een plek voor Xena en Zander door een advertentie op Craigslist te plaatsen. De 27-jarige actrice betaalde voor de zes jaren een aanzienlijk bedrag van $119.335,88, grotendeels zo hoog omdat er ziekenkosten betaald moesten worden nadat één van de honden onwel werd. Brooks klaagde Panettiere later echter aan voor een additioneel bedrag van $8.500 voor onbetaalde diensten.

Advocaat Marty Singer reageerde daaropvolgend namens Panettiere met een brief, waarin Brooks beschuldigd werd met het in rekening brengen van oppasdagen, ondanks dat de honden allang weg waren. Het heeft even mogen duren, maar beide partijen zijn nu tot een overeenkomst gekomen. De actrice is akkoord gegaan met het betalen van de helft: $4.250. Vermoedelijk zijn ze het niet eens geworden over de reden en de oprechtheid van de aanklacht, maar om eindelijk van het gezeur af te zijn heeft Panettiere haar portemonnee ondersteboven gehouden.

Foto's verwijderd

NieuwsFilm

meest populair