Celebrity

Angelina Jolie gaat (voorlopig) wonen in het ‘optrekje’ van Bryan Singer

En Brad Pitt zegt filmpremière af.

door FilmTotaal om 13:32 in Celebrity
Angelina Jolie heeft blijkbaar een goed plekje gevonden waar ze de komende weken of maanden zal vertoeven; in ieder geval zo lang als de scheiding tussen haar en Brad Pitt nog niet officieel is uitgesproken. De actrice is met haar zes kinderen in het huurhuis getrokken van niemand minder dan de regisseur van X-Men: Apocalypse, Bryan Singer. Het gigantische complex ligt in Malibu, op zo'n 70 kilometer van het huis van Pitt en Jolie huis in Los Angeles. De villa van Singer ligt net aan het strand en beschikt over meerdere slaapkamers, badkamers, een gigantische keuken, een gymzaal, een zwembad, een enorm grote woonkamer en een gastenhuis.

Dat klinkt allemaal heel luxueus, maar ja, je krijgt het dan ook niet cadeau. Singer kocht het huis in 2010 voor zo'n 8,5 miljoen dollar en verhuurt de villa voor zo'n slordige 80.000 euro per maand. Wil je iets minder lang van zijn huis gebruik maken, kan dat ook; de deal is dan wel minder gunstig : Singer vraagt per nacht tussen de 3400 en 4200 dollar.

De geruchten gaan dat Jolie besloot de villa te huren om alle journalisten en paparazzi te vermijden. Brad Pitt houdt zich ondertussen ook gedeisd; de acteur zei namelijk af voor de filmpremière van Voyage of Time, de documentaire waarin hij als voice-over te horen is. Pitt had hierover het volgende te zeggen: ''Voyage of Time is een geweldige film over de geboorte van de tijd en hij is geschikt voor alle leeftijden. Ik vond het een ontzettend fascinerend en leerzaam project, maar ik wilde de aandacht niet afleiden van de film. Bovendien ben ik momenteel ook gewoon te druk bezig en focus ik me voornamelijk op mijn familiesituatie''.

NieuwsFilm

meest populair