Hayley Atwell wil graag 'Agent Carter'-film maken

Hayley Atwell wil graag 'Agent Carter'-film maken

Ze wil niets liever dan terugkeren als het personage.

De laatste kaar dat we iets van Hayley Atwells Peggy Carter te zien kregen was in Captain America: Civil War. Het was haar begrafenis, waarmee de kans klein wordt dat we haar nog eens gaan zien in de Marvel-films. Maar dat weerhoudt Atwell er niet van te lobbyen voor een eigen film.

Tegenover Comic Book Review vertelde Atwell hoe ze zich voelde toen het personage dood ging. "Ik heb niet het gevoel dat ik afscheid van haar heb genomen. Ze lijkt nog te leven voor veel fans. En Marvel is zo'n groot deel van mijn carrière, vooral mijn professionele familie, dat ik en terugkeer als Peggy niet uit zou sluiten. Ik hou van haar en hoop dat ze nog eens een leven krijgt."

Natuurlijk konden we haar gedurende een paar seizoenen zien in haar eigen serie, Agent Carter, op televisiezender ABC. Maar die serie is ondertussen geannuleerd. Atwell ziet het daarom wel zitten een film te maken. "Ik val [Marvel Studios covoorzitter Louis] D'Esposito regelmatig lastig en zeg hem dan 'Geef me een film!'. Ik denk dat het geweldige van Peggy is dat ze een lang leven heeft gehad, dus ze kan terugkeren. Ik denk dat als ik ergens rond de vijftig ben, ik het tijd vind om eens te kijken wat Peggy dit decennium heeft gedaan."



NieuwsFilm

meest populair