J.J. Abrams: Snel aankondiging over 'Portal'-film

J.J. Abrams: Snel aankondiging over 'Portal'-film

En er wordt ook nog gewerkt aan Half-Life.

Twee gamereeksen de perfect leken voor een verfilming zijn Portal en Half-Life. Vier jaar geleden namen J.J. Abrams' Bad Robot en Gabe Newells Valve een eerste stap richting een daadwerkelijke verfilming, door een samenwerking aankondigingen. Sindsdien is het redelijk stil geweest rond de films.

Tegenover IGN gaf Abrams vandaag een eerste update. Volgens hem zijn de films absoluut nog in ontwikkeling en is het vooral de Portal-film waar men verder mee is. "We hebben volgende week een meeting met Valve, zijn erg actief, en hoop snel met een aankondiging rond Portal te kunnen komen. We hebben erg interessante gesprekken gehad met schrijvers, waarvan velen...als je eenmaal zegt dat je een film of een serie zoekt over een specifiek ding, ontzettend enthousiast zijn. Als iemand die houdt van Half Life en Portal, is het ongelofelijk om met iemand te praat die het meteen snapt ziet waar je heen wil."

Overigens zagen we al eens hoe zo'n Portal-film er misschien uit kan zien, met een korte film van Dan Trachtenberg. Hij maakte onderstaande video, Portal: No Escape.



NieuwsFilm

meest populair