Angelina Jolie en Brad Pitt zijn tot een tijdelijke overeenkomst gekomen

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn tot een tijdelijke overeenkomst gekomen

De komende drie weken zijn de kinderen van Jolie en moet Pitt diverse tests doorstaan.

Het is een treurig geval dat acteurskoppel Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden, maar het ziet er wel naar uit dat het vredig verloopt. De 41-jarige Jolie heeft weliswaar een team van kundige advocaten ingehuurd om Pitt in de rechtszaal te bevechten als het daarop neerkomt, voorlopig eert ze haar uitspraak dat het gezin moet genezen en niet dat Pitt afgestraft moet worden. Daarom zijn de oud-geliefden nu tot een tijdelijke overeenkomst gekomen.

Deze houdt drie weken stand en is voorgelegd door de DCFS (een instelling die huiselijk geweld en mishandeling jegens kinderen onderzoekt). Jolie zal tot en met 20 oktober de volledige voogdijschap over hun zes kinderen krijgen en Pitt (52 jaar) mag ze bezoeken. Er moet wel een therapeut aanwezig zijn die de boel in de gaten houdt. Hij of zij heeft eveneens de macht om Pitt goedkeuring te geven om zonder controle zijn kinderen te bezoeken.

De acteur moet daarnaast deelnemen aan verscheidene testen rondom drugs- en alcoholgebruik. Dit komt omdat Jolie eerder aangaf dat hij er misbruik van maakte. Autoriteiten hebben al aan roddelwebsite TMZ onthuld dat Pitt de eerste testen met vlag en wimpel heeft doorstaan. Ook moet het hele gezin in therapie gaan. Zowel individueel als gezamenlijk. Na de drie weken zal de DCFS met nieuwe regels op de proppen komen.

Voor de mensen die het verhaal hebben gemist: Jolie diende 19 september de scheidingspapieren in. Er zouden al langer ruzies tussen de twee hebben plaatsgevonden. Het eiste zijn tol toen het hele gezin met een privévliegtuig van Frankrijk naar de VS vloog en er ruzie ontstond. Een dronken Pitt wisselde luidruchtig woorden met zijn vrouw en raakte later zijn oudste zoon, de 15-jarige Maddox, middels een onbekende handeling. Volgens de acteur was het onopzettelijk en is Maddox niet gewond geraakt.



NieuwsFilm

meest populair