Lindsay Lohan betrokken bij bootongeluk

Lindsay Lohan betrokken bij bootongeluk

De actrice raakte tijdens het incident een deel van een vinger kwijt.

Lindsay Lohan komt niet altijd op de leukste manier in het nieuws en deze keer vormt daar geen uitzondering op. Maar zelfs voor haar is dit toch redelijk spectaculair te noemen: de Machete actrice maakte afgelopen weekend met vrienden een boottocht in de buurt van Turkije. Toen Lohan op een gegeven moment het anker wilde lichten, bleef ze er ongelukkigerwijs in vasthangen. Ze wilde het loslaten, maar dat ging helaas niet. Het anker viel terug in het water en trok haar mee naar de bodem. Gelukkig kreeg ze zichzelf wel losgetrokken, maar verloor daarbij een deel van haar ringvinger.

Haar vrienden gingen vliegensvlug naar het verloren vingertopje op zoek en slaagden er gelukkig in het vrij snel terug te vinden. Vervolgens brachten ze de actrice in ijltempo naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, waar een chirurg erin slaagde het topje weer op zijn plaats te zetten.

Lohan plaatste zelf de eerste foto's en video van haar geblesseerde hand, maar deze werden snel van het internet afgehaald (al zijn ze wel nog te vinden op TMZ, een Amerikaanse site, die meteen een kopietje van de bestanden had gemaakt).

NieuwsFilm

meest populair