Algemeen

Trailer Guy Ritchies Revolver

door FilmTotaal op 26.05.2005 om 10:42 in Algemeen
The Sun heeft de exclusieve trailer van Revolver, de nieuwe film van regisseur Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch).

In Revolver draait het om de rijke en altijd winnende gokker Jack Green (Jason Statham) die uitgenodigd wordt om te spelen tegen casinobaas Macha (Ray Liotta). Wanneer Green hem verslaat, zet Macha alles op alles om hem te vermoorden.

Revolver draait vanaf 26 januari 2006 in Nederland.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ash_

Avatar

Zag ik daar Big Pussy Bompensiero? :W

Het is meer een teaser dan een trailer maar het zag er wel buitengewoon cool uit. Ik ben benieuwd!

Il Padrino

Avatar

Ik hoop dat Ritchie zijn oude Snatch en Lock Stock niveau weer terugheeft, dan kan dit weer een toppertje worden. Stateham is altijd een pluspunt, en Ritchie's muziekkeuze is meestal zeer goed (ook weer in deze teaser). Laat maar komen!! T+)

Edit: Laat maar komen? Duurt nog wel even.. Nederlandse release: 26 januari 2006 :'(

Calva

Avatar

Beetje nietszeggend, behalve dat er veel geweld in zit. geen echte trailer dus, maar meer een teaser (zoals Ash_ al zei)

PUMA

Avatar

Ziet er weer prachtig uit, ik zie volgens mij nu al een verschil met snatch en lock, stock. Het is een stuk donkerder, en dat lijkt me heel leuk om te zien T+)

Colonel_Kurz

Avatar

Ik hoop dat Ritchie wat meer richting zijn kameraad Matthew Vaughn gaat, en een gangsterfilm maakt waarin wel personages zitten waar je een donder om geeft.

Denman

Avatar

ash_ "Zag ik daar Big Pussy Bompensiero? :W
"


Als Tony Soprano erachter komt dat de "rat" nog leeft gaat die alsnog dood. :P

Rich Art

Avatar

Dit wordt weer lekker!!! Dat kan niet anders!!! En... ook Ray Liotta komt weer helemaal terug in de picture. Let's hope dat dit na "Goodfellas" en "Narc" weer z'n rol wordt om nooit meer te vergeten!!!

Yakavetta

Avatar

Lijkt me erg goed.

NieuwsFilm

meest populair