Chaos en moord in trailer 'Death Race 2050': 50 punten voor een bejaarde!

De remake van Death Race 2000.

Van Frank and Cindy-regisseur G.J. Echternkamp verschijnt binnenkort de film Death Race 2050, een reboot van zijn bekende culthit Death Race 2000 uit 1975 met onder meer Sylvester Stallone. Die film werd bedacht door Roger Corman en was ook de aanleiding voor de remake Death Race (2008) en bijhorende vervolgen. Corman keert terug als producent.

In 2050 wordt Amerika aangestuurd door een controlerende overheid geleid door The Chairman (Malcolm McDowell). De massa is gehersenspoeld door gewelddadige virtual-reality entertainment. Het grote jaarlijkse evenement is de Death Race. Een groep gewelddadige racers neemt het tegen elkaar op in een race waarbij ze schaamteloos mensen mogen overrijden voor punten. Uiteraard rijden ze elkaar ook graag van de weg.

De favoriete racer is kampioen Frankenstein (Manu Bennett), half mens - half machine, en hij moet het opnemen tegen tegenstanders gespeeld door onder meer Burt Grinstead, Yancy Butler, Marci Miller, Anessa Ramsey en Charlie Farrell.


Verwacht geen bioscooprelease, aangezien Universal Pictures Home Entertainment de titel digitaal laat verschijnen via VOD en op DVD/Blu-ray. Datum: 17 januari. Het affice:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair