Marvel over terugkeer 'Blade' in het Marvel Cinematic Universe

Marvel over terugkeer 'Blade' in het Marvel Cinematic Universe

Een Underworld cross-over zit er dus niet in.

Wesley Snipes vertolkte de rol van 1998 tot 2004 in drie redelijk succesvolle films. Aangezien er daarna weinig met de Marvel-held werd gedaan zijn de filmrechten in 2012 teruggekeerd naar Walt Disney en nu het lijkt erop dat Marvel Studios iets van plan is met het Blade-personage.

In gesprek met Underworld: Blood Wars-actrice Kate Beckinsale hoorde Comicbook.com dat Marvel iets met het personage gaat doen. Beckinsale werd gevraagd of ze van plan zijn om de Underworld-reeks te mergen met de Blade-franchise. "Nee. We hebben het idee gehad. Nee... Ze zijn bezig. Ze gaan iets doen met Blade."

Uiteraard kan het nog alle kanten op. Marvel introduceerde "teruggekeerde" personages vooralsnog via de tv-tak. Zo verschenen Daredevil en The Punisher al in de Marvel/Netflix-series en is Ghost Rider te zien in Agents of S.H.I.E.L.D. van Marvel en ABC.

Snipes liet eerder weten dat hij wel oren heeft naar een terugkeer als de vampierjagende "Daywalker". Hij zou hebben gesproken met Marvel.

UPDATE 11/10: Ondertussen heeft Marvel Studios baas Kevin Feige een reactie gegeven: "De Underworld-producenten hebben het ons gevraagd en ik denk dat ons antwoord was 'Nee, we gaan op een gegeven moment iets met Blade doen.' En dat is nog steeds het antwoord. We vinden het een geweldig personage. Een echt gaaf personage." en "Naast de films, de Netflix shows en de ABC shows zijn er nog zoveel mogelijkheden om het personage te laten verschijnen, zoals je nu Ghost Rider ziet in AGENTS of S.H.I.E.L.D. Wat het is, wanneer het is? We zullen het zien. Voor zover ik weet staat er op dit moment niets op stapel."

NieuwsFilm

meest populair