Griezelige red-band trailer voor 'The Autopsy of Jane Doe'

Griezelige red-band trailer voor 'The Autopsy of Jane Doe'

"Hey, dad? Think we should get out of here."

Lang geleden is het nog niet sinds we de eerste bewegende beelden van The Autopsy of Jane Doe te zien kregen, toch heeft IFC Midnight een nieuwe trailer uitgebracht. Een red-band variant met nieuwe beelden welteverstaan. Mensen die nieuwsberichten rondom de horror/mysterie gemist hebben kunnen hieronder de synopsis lezen. Brian Cox en Emile Hirsch vullen de hoofdrollen in als vader en zoon.

Lijkschouwer Tommy Tilden en zijn zoon Austen raken in het bezit van een mysterieus lijk - een beeldschone, jonge vrouw zonder identiteit. De politie vond haar begraven in de kelder van een afgeslachte familie. Op het eerste oog kan men niet vaststellen hoe de schone is overleden. Daarom gaan Tommy en zijn knul tot diep in de nacht door met hun forensisch onderzoek. Het tweetal stuit weldra op bizarre verschijningen die de sleutel vormen tot Jane Doe's huiveringwekkende geheimen.



De regie is in handen van André Øvreda. De in Norwegen geboren filmmaker bracht ons zes jaar geleden het opvallende Trollhunter. Deze titel is zijn Engelstalig speelfilmdebuut. Er is nog steeds geen Nederlandse releasedatum. De door Ian B. Goldberg en Richard Naing geschreven horror verschijnt in ieder geval eind december in de Amerikaanse zalen. Bekijk hieronder nogmaals de officiële trailer.



NieuwsFilm

meest populair