Harry Potter spin-off 'Fantastic Beasts' bestaat nu uit vijf films!

Harry Potter spin-off 'Fantastic Beasts' bestaat nu uit vijf films!

En nieuwe beelden..!

Volgende maand verschijnt Fantastic Beasts and Where to Find Them in de bioscoop. De film is gebaseerd op het 128 pagina tellende gelijknamige boek van Harry Potter-schrijver J. K. Rowling. Toen de verfilming werd aangekondigd werd duidelijk dat Warner Bros. er een trilogie van zou gaan maken en nu heeft Rowling onthuld dat het daar niet bij blijft.

Tijdens een groots opgezette Facebook Live Q&A-evenement liet Rowling weten dat de franchise is uitgebreid tot maar liefst vijf films. "Ik kan één ding zeggen, we hadden wat script-sessies en we wisten dat het één film zou worden. Dat wisten vanaf het begin. We hadden wel een trilogie in de planning, aangezien we wisten dat er meer dan één film zou gaan komen. Nu kan ik denk ik wel zeggen dat ik het voldoende uiteen heb gezet en dat we nagenoeg zeker van zijn dat er vijf films verschijnen." En nog twee Tweets:





Het tweede en derde deel staan gepland voor 16 november 2018 en 20 november 2020. De kans is groot dat het vierde en vijfde deel in november 2022 en 2024 verschijnen. Mocht het succes zo groot zijn, dan is het niet ondenkbaar dat Warner Bros. de productie versnelt.

Hieronder de speciale IMAX Fan Event Featurette, waaruit onder meer blijkt dat Fantastic Beasts and Where to Find Them links legt met Harry Potter-films. Daarna volgt het bijhorende affiche.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair