Jamie Lee Curtis verdedigt Lindsay Lohan

Jamie Lee Curtis verdedigt Lindsay Lohan

Tegen Donald Trump.

Jamie Lee Curtis is de volgende bekendheid die Trump aanvalt. De reden hiervoor is dat Trump seksistische opmerkingen had gemaakt over Lindsay Lohan, met wie Curtis samen was te zien in de film ''Freaky Friday'' uit 2004.

De presidentskandidaat had zich namelijk in een interview met Howard Stern van 12 jaar geleden uitgelaten over Lohan. Stern vroeg Trump destijds of hij zich het zou kunnen voorstellen ''seks te hebben met deze ongeruste tiener?'' (destijds was Lohan 18 jaar oud.) Het antwoord van Trump was voor velen choquerend: ''Ze heeft veel problemen en hierdoor is ze waarschijnlijk geweldig in bed. Hoe komt het toch dat de vrouwen die echt veel problemen hebben altijd de beste zijn in bed? Op de lange termijn zou ik niet zo'n vrouw willen hebben, maar voor zo eventjes is er niks beters''. Dit interview uit 2004 kwam onlangs naar buiten.

Curtis richt zich nu tot het internet om op te komen voor Lohan en tegen het vernederende antwoord van Trump in te gaan: ''Lindsay had hulp en raad nodig. Niet jouw grof, vies en seksistisch commentaar''.

Ze plaatste op Instagram een foto van zichzelf met Lindsay Lohan. ''Je bent de Republikeinse kandidaat voor het presidentschap! Ik geloof dat woorden en daden belangrijk zijn; onze volgende president moet gekozen worden op grond van zijn motivaties, wijsheid en kwaliteiten. En dit ziet er zeker niet goed uit. Dit zijn onoverkomelijke diskwalificaties''.

NieuwsFilm

meest populair