Leonardo DiCaprio als Rock 'n' Roll pionier in zijn eerstvolgende film

Leonardo DiCaprio als Rock 'n' Roll pionier in zijn eerstvolgende film

De man achter muzieklegendes als Elvis Presley, Ike Turner en Johnny Cash.

De volgende film van Leonardo DiCaprio lijkt bekend. Deadline meldt dat de Oscarwinnaar de rol van Sam Phillips gaat spelen in een biopic rond de muziekproducent. Phillips was de grote man achter de doorbraak van onder meer Elvis Presley, Ike Turner en Johnny Cash.

De in 2003 overleden producent wordt gezien als de 'pionier van de rock 'n' roll'. De film krijgt een script dat gebaseerd wordt op het boek 'Sam Phillips: The Man Who Invented Rock 'n' Roll' uit 2015 van Peter Guralnick. De filmrechten werden onlangs gekocht door Paramount Pictures en zal de film produceren met DiCaprio's Appian Way Productions.

Een tweede producent is Rolling Stones-zanger Mick Jagger. Hij was onlangs al actief als producent van de voortijdig gecancelde HBO-serie Vinyl. Naar een schrijver en filmmaker wordt op dit moment gezocht.

Het wordt de eerste hoofdrol voor DiCaprio na zijn aandeel in The Revenant. Daarvoor was hij te zien in de films The Wolf of Wall Street, The Great Gatsby, Django Unchained en J. Edgar.



NieuwsFilm

meest populair