Jennifer Lopez dumpte Casper Smart omdat hij vreemdging

Jennifer Lopez dumpte Casper Smart omdat hij vreemdging

Volgens een bron heeft de back-up danser dat twee keer gedaan.

Zangeres/actrice Jennifer Lopez (tv-serie Shades of Blue) heeft het niet makkelijk met haar liefdesbetrekkingen. De 47-jarige schone is driemaal getrouwd geweest en geen van de huwelijken hield stand. Ze was wel voor een periode van zeven jaar met Marc Anthony, waarmee ze in 2008 een tweeling kreeg. Kort daarop belandde ze in een knipperlichtrelatie met haar voormalige back-up danser Beau 'Casper' Smart. Augustus dit jaar kwam daar een eind aan. Een bron denkt nu te weten waarom Lopez het uitgemaakt heeft.

Naar verluidt is Casper (29 jaar) geen onbekende met vreemdgaan. "Ze zette hem aan de kant want hij bedroog haar en werd betrapt. Dit gebeurde twee jaar geleden. Hij beloofde dat nooit meer te doen, en toen het weer gebeurde was ze er klaar mee." Volgens de onbekende ingewijde doet hij er alles aan om de relatie te redden, maar Lopez moet er niets van hebben.

Toen de eerste berichten over hun breuk binnenstroomden, werd er gemeld dat Lopez er een eind aan had gebreid omdat hij niet met haar mee was gegaan naar een feestje in de Hamptons. Dat zou dus niet kloppen. "De waarheid is: hij ging vreemd. En nu ze niet meer samen zijn smeekt hij om terug te komen. Hij beweert te zijn veranderd en dat hij een herboren man is, maar recentelijk bezocht hij de opnames van een videoclip voor Wisin in Mexcio, en hij plaatste later video's online met bikini dragende danseressen. Het leek er niet op dat hij zijn oude gewoontes probeerde recht te zetten."

De bron eindigt resoluut: "Hij is niet gedumpt omdat hij niet met JLo een feestje bezocht, maar omdat hij betrapt was zelf feestjes te houden." Een woordvoerder van Smart heeft echter bevestigd dat hij enkel op de set was als creatief directeur. "Alles draaide strikt om het werk, het was niets persoonlijks."

Lopez en Smart waren juni 2014 tijdelijk uit elkaar gegaan, toen hij kennelijk voor de eerste keer vreemdging.



NieuwsFilm

meest populair