Jim 'Magic Mike' Bakkum in trailer 'Onze Jongens'

Jim 'Magic Mike' Bakkum in trailer 'Onze Jongens'

'Ik kan niks anders...', 'Ik ook niet.'

Na de teaser trailer mag je opnieuw je borst nat maken; hieronder zie je de volledige trailer voor Onze Jongens, de Nederlandse Magic Mike / The Full Monty-kloon van regisseur Johan Nijenhuis (Verliefd op Ibiza, Rokjesdag). De Nederlandse Channing Tatum is niemand minder dan Jim Bakkum.

Vanaf 29 december in de Nederlandse bioscoopzalen en aanvullende rollen zijn voor onder meer Martijn Fischer (Bloed, Zweet & Tranen]), Sanne Vogel (Homies) en Barbara Sloesen (Mannenharten 2).


Bakkum speelt Jorrit die na jaren afwezigheid weer terugkeert in Nederland. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien en zijn achtjarige zoontje is vooral in hem teleurgesteld. Jorrit gaat aan de slag bij zijn vriend Bas die een zwak draaiend bouwbedrijf heeft. Om uit de problemen te komen zien ze samen een gat in de markt: het gespierde lichaam van Jorrit is namelijk een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met een groepje collega's gooien ze het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. Dit gaat uitstekend en de opdrachten zijn niet aan te slepen, totdat vrienden en familie van de mannen lucht krijgen van de carrière-switch.

NieuwsFilm

meest populair