Algemeen

Enorme Thunderbird op Empire-cover 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Deel 1 van 5 verschijnt binnen een maand.

door Bram de Groot om 10:19 in Algemeen
Voor de fans van het Potterverse kan de tijd niet snel genoeg wegtikken. Over zo'n 4 weken draait namelijk het eerste deel in de prequel-filmserie in de bioscoop. Hieronder zie je de speciale Empire verzamelcover voor Fantastic Beasts and Where to Find Them, met daarop een van de vele fantasierijke beesten, een enorme Thunderbird.


Uiteraard zien we ook Eddie Redmayne (The Theory of Everything) als het belangrijkste menselijke personage Newt Scamander, een magie-zoöloog die in 1926 een congres van magiërs bezoekt. Hij heeft een koffer bij zich waarin allerlei magische wezens zitten. Als deze uit de koffer ontsnappen en de verhoudingen tussen de magische en niet-magische wereld op scherp komen te staan, zet de de Amerikaanse autoriteiten de jacht in op Newt.

De Thunderbird was ook al te zien in de Comic Con-trailer, waarin het enorme magische dier ontsnapt uit de koffer van Scamander:


De film - deel 1 van 5 - van regisseur David Yates (The Legend of Tarzan, Deathly Hallows: Part 1 & 2), baseerde de film uiteraard op een boek van schrijfster J. K. Rowling. Andere belangrijke personages zijn Katherine Waterstons Porpentina Goldstein, Dan Foglers Jacob Kowalski en Alison Sudols Queenie Goldstein. Vanaf 17 november draait Fantastic Beasts in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoop

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Argh, toen ik de headline las hoopte ik op één van die grote mooie voertuigen van de familie Tracy. Wat een teleurstelling.

SuperRolo2011

Avatar

Argh, toen ik deze post opende hoopte ik op geen reacties van Ed Crane. Wat een teleurstelling.

Ed Crane

Avatar

Ja altijd vervelend als de dingen dan toch anders blijken te zijn dan je hoopte.

Laatst nog hoopte ik op een mooie afbeelding van een groot Thinderbirds-voertuig, maar het bleek gewoon een mythologisch wezen uit één van de vijf Fantastic Beasts-films, waarschijnlijk de eerste.

Muufley

Avatar

Ik had een andere soort Thunderbird in gedachte toen ik eerst de titel las.

Scamander

Avatar

Ziet er goed uit! Las gisteren trouwens dat de jonge Dumbledore al gecast is. Ben reuzebenieuwd voor wie ze gekozen hebben.

Master Of Films

Avatar

Ed Crane was eerst. Wat een eer. Wel jammer van al die teleurstellingen. Gelukkig ben ik en Scamander de positivos hier. Bij deze praat ik Scamander na. Ziet er goed uit!

Steve-O

Avatar

Hopelijk zijn de effecten in de film on point. Ben hier wel benieuwd naar

Wilskracht

Avatar

Ik ben heel erg bang dat deze film enorm flopt. Bij Harry Potter was er nog een grote strijd tegen het Duister. Zo'n groots verhaal mis ik tot nu toe in de trailers. Misschien blijkt Colin Farrell wel Grindelwald te zijn ofzo. De films uit die wereld hebben zo'n punt nodig om naar toe te werken, denk ik.

nieuwslaatste nieuws

meest populair