Enorme Thunderbird op Empire-cover 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Enorme Thunderbird op Empire-cover 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Deel 1 van 5 verschijnt binnen een maand.

Voor de fans van het Potterverse kan de tijd niet snel genoeg wegtikken. Over zo'n 4 weken draait namelijk het eerste deel in de prequel-filmserie in de bioscoop. Hieronder zie je de speciale Empire verzamelcover voor Fantastic Beasts and Where to Find Them, met daarop een van de vele fantasierijke beesten, een enorme Thunderbird.

Bekijk de afbeelding
Uiteraard zien we ook Eddie Redmayne (The Theory of Everything) als het belangrijkste menselijke personage Newt Scamander, een magie-zoöloog die in 1926 een congres van magiërs bezoekt. Hij heeft een koffer bij zich waarin allerlei magische wezens zitten. Als deze uit de koffer ontsnappen en de verhoudingen tussen de magische en niet-magische wereld op scherp komen te staan, zet de de Amerikaanse autoriteiten de jacht in op Newt.

De Thunderbird was ook al te zien in de Comic Con-trailer, waarin het enorme magische dier ontsnapt uit de koffer van Scamander:


De film - deel 1 van 5 - van regisseur David Yates (The Legend of Tarzan, Deathly Hallows: Part 1 & 2), baseerde de film uiteraard op een boek van schrijfster J. K. Rowling. Andere belangrijke personages zijn Katherine Waterstons Porpentina Goldstein, Dan Foglers Jacob Kowalski en Alison Sudols Queenie Goldstein. Vanaf 17 november draait Fantastic Beasts in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoop

NieuwsFilm

meest populair