Leonardo DiCaprio bijna verdronken gedurende opnames

Leonardo DiCaprio bijna verdronken gedurende opnames

Gelukkig was hulp nabij...

Het is alom bekend dat Leonardo DiCaprio veel doet voor het welzijn van het milieu. Zo heeft de met een Oscar bekroonde acteur bijvoorbeeld al enorm veel uitgegeven aan verschillende goede doelen, heeft hij zijn eigen liefdadigheidsinstelling en werkt hij ook graag mee aan filmdocumentaires die over het milieu en de natuur gaan. Maar toen hij een paar jaar geleden op stap was met vriend en regisseur, Fisher Stevens, met wie hij samen werkt aan de documentaire, 'Before The Flood', ging het wel behoorlijk fout...

In een interview met GQ UK zegt de regisseur van de film dat DiCaprio namelijk bijna verdronken was gedurende onderwater opnames. Stevens vertelde: ''De tweede keer dat we samen een middag doorbrachten, maakten Leo en ik samen deel uit van een expeditie in Galapagos. Ik was aan het filmen en had een kleine camera waarmee ik onder water kon filmen. Ik vroeg of Leo het leuk zou vinden om dat te doen en hij antwoordde dat hij dat maar wat graag wilde''.

''Ik ging duiken met Edward [Norton] terwijl Leo ergens anders aan het filmen was. Er was echt van alles onder water te zien, roggen, allerlei verschillende vissen; het was echt geweldig. Maar op een gegeven moment zag ik niemand meer, ik was hen allemaal kwijt...''

''Toen ontdekte ik Leo die bijna niet meer ademde, aangezien er een lek zat in zijn zuurstoftank. Gelukkig had Edward het meteen in de gaten en kon hij Leo redden. Het was best wel eng''.

''Leo had wel een paar mooie opnames kunnen maken. Maar toen het misging, begon hij door het gebrek aan zuurstof enorm te trillen en kon hij bijna helemaal niet meer adem halen. Het had ook allemaal anders kunnen aflopen, maar gelukkig waren we er op tijd bij. We zijn door dit voorval wel hechte vrienden geworden''.



NieuwsFilm

meest populair