Celebrity

Salma Hayek zegt dat Donald Trump haar wilde daten

En hij wraak nam omdat de actrice hem afwees.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 14:02 in Celebrity
Menig man zou waarschijnlijk wel een afspraakje willen maken met Salma Hayek. De 50-jarige actrice wordt zowat elk jaar weer verkozen tot een van de knapste vrouwen ter wereld. Volgens Hayek had wel een heel belangrijk iemand een oogje op haar, namelijk niemand minder dan presidentskandidaat Donald Trump.

Hayek was afgelopen vrijdag te gast bij de Spaanstalige radioshow 'El Show del Mandril' waar ze wel het een en ander had te vertellen over Trump: "Toen ik hem voor het eerst ontmoette [lang geleden], had ik al een vriend. Hij probeerde een vriend te worden van mijn vriend, om zo via hem aan mijn telefoonnummer te kunnen komen. Op deze manier kon hij me dan bellen en uitnodigen voor een afspraakje".

De actrice had daar maar weinig zin in en wees Trump dus af, maar volgens haar vatte hij dit niet goed op en nam hij wraak. Dit deed hij door een artikel in de 'National Enquirer' te plaatsen, waarin hij duidelijk maakte dat hij degene was die niet met haar wilde uitgaan omdat ze te klein was. Hier had Hayek het volgende over te zeggen: ''Iemand zou deze informatie doorgespeeld hebben aan de National Enquirer. Ik ga hier geen namen noemen, want alles wat hij wilt dat uitkomt, verschijnt in de National Enquirer...''

Toen dit bericht eenmaal de ronde deed werd Hayek opnieuw gebeld door Trump: ''Later belde hij me weer en liet toen een bericht achter waarin hij zei ''kun je dit geloven? Wie zou nu zoiets zeggen? Ik wil niet dat mensen dit over jou denken''. Hij dacht dat ik op deze manier wel zou toegeven en met hem uit zou gaan, zodat mensen niet zouden veronderstellen dat dat een reden voor hem was om niet met mij gezien te willen worden''.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Neothanos

Avatar

Oops, per ongeluk op de verkeerde site geklikt. Ik zocht eigenlijk filmtotaal....

Muufley

Avatar

@Neothanos +1

Decepticon

Avatar

Ik vind ook dat het celebrity nieuws duidelijker apart gezet moet worden en niet tussen het filmnieuws. Je ziet dat er steeds over geklaagd wordt, dan moet er wat aan gedaan worden.
Voorheen was het duidelijker een aparte rubriek tussen het filmnieuws op de homepage.
Er staat wel celebrity bij, maar het is vooralsnog géén filmnieuws.

McGraig

Avatar

Pfff..... kan dit soort onzin niet gewoon bij RTL boulevard blijven ofzo. Volgens mij zitten maar weinig vaste bezoekers hier op te wachten. Leden van de Volkskrant zitten ook niet op een roddelrubriek zoals de Telegraaf te wachten. Te weinig bezoekers lijkt het wel?

Frietgezicht

Avatar

Interessant artikel dus snap alle klachten niet! Ik kan best begrijpen dat Trump haar wilde aanprakken en zou juist gek zijn als het niet zo zou zijn.

Master Of Films

Avatar

Ik ben het niet met Trump niet echt geheel met hem eens. Ik zou Monica Bellucci als eerste aanpakken. Als 50 jarige vind ik haar net ietsje beter geconverseerd.

Maar Salma krijgt van mij toch wel wat bonuspuntjes voor dat ene dansje.

Frietgezicht

Avatar

@ Master,ik ken anders wat scenes met Monica die meer de moeite waard zijn maar die mogen niet op youtube.

Master Of Films

Avatar

@ Master,ik ken anders wat scenes met Monica die meer de moeite waard zijn maar die mogen niet op youtube.
Ik ken ze ook :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair