James Wan over contrast Queen Mera en 'Aquaman'

James Wan over contrast Queen Mera en 'Aquaman'

Hij vertelt alvast iets over het uitgangspunt van de solofilm.

Vorige week vertelde regisseur James Wan voor het eerst een beetje over zijn aankomende Aquaman-film. Hij noemde het toen een spetterend actieavontuur en gaat nu in op wat meer details van de film. Specifiek praat hij over de relatie tussen Jason Momoa's Aquaman en Amber Heards Mera.

"Het begint ermee dat ze niet goed met elkaar overweg kunnen," aldus Wan. "Maar naarmate het verhaal vordert en ze proberen beter samen te werken, bouwen ze meer en meer een band op. Ik denk dat die verhalen altijd mooi zijn om te vertellen voor een filmmaker als ik, want dan kan je veel plezier hebben met de acteurs."

Wan ziet de dynamiek tussen de twee dan ook als een belangrijk deel van de film. "Ik denk dat die erg interessant kan worden. Ambers personage is super sterk, maar ook gewoon erg machtig. Ze is niet iemand met wie je wil spotten. En ik denk dat Amber dat gevoel van kracht naar het scherm brengt, maar tegelijkertijd ook een vrouwelijke kwaliteit. Ze contrasteert daarom mooi met Momoa, die bijna een gespierde machine is."

Het duo is eerst te bewonderen in Justice League en in juli 2018 in de eerste solofilm rond Aquaman.



NieuwsFilm

meest populair