bioscoop release

Justice League (2017)

Unite the League.

play
  • Avontuur
  • Sci-Fi
  • Fantasy
  • Actie
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Voortgedreven door zijn herstelde vertrouwen in de mensheid en geïnspireerd door de zelfopoffering van Superman (Henry Cavill) roept Bruce Wayne (Ben Affleck) de hulp in van zijn nieuwgevonden bondgenoot, Diana Prince (Gal Gadot) om een nog grotere vijand te verslaan. Samen werken Batman en Wonder Woman aan het samenstellen van een team van metamensen om het op te nemen tegen deze nieuwe bedreiging. Maar ondanks dit bijzondere team van helden – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash – is het wellicht al te laat om de wereld te redden van een aanval van gigantische proporties.

Regie
Zack Snyder
Cast
Ben Affleck, Henry Cavill, Amber Heard, Amy Adams, Gal Gadot, Jeremy Irons, Diane Lane, Jesse Eisenberg, Willem Dafoe, Jason Momoa, Jared Leto, Robin Wright Penn, J.K. Simmons, Ezra Miller, Connie Nielsen, Ciarán Hinds, Billy Crudup, Ray Fisher, Kiersey Clemons, Karl Farrer, Christina Wren, Bruce Johnson, Tom Metcalfe.
Release
16.11.2017
Release NL
16.11.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

alle artikelen (177)

Justice League Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Justice League

acties