Trailer Netflix-griezelfilm 'I Am The Pretty Thing That Lives In The House'

Trailer Netflix-griezelfilm 'I Am The Pretty Thing That Lives In The House'

Dat ziet er behoorlijk onheilspellend uit.

Netflix komt met onderstaande trailer van I Am The Pretty Thing That Lives In The House, een horrorfilm over een jonge zuster (Ruth Wilson) die voor de bejaarde Iris Bloom (Paula Prentiss) - een schrijfster van griezelverhalen - moet gaan zorgen. Laatstgenoemde heeft besloten haar resterende dagen te spenderen in haar geliefde landhuis, een gebouw dat een afgrijselijk verleden bezit als het gaat om geesten.

Iris, een personage dat is gebaseerd op de Amerikaanse mysterie- en horrorschrijfster Shirley Jackson, gaat helemaal op in haar herinneringen en heeft nauwelijks door dat haar verzorgster Lily bestaat. Wanneer ze haar wel erkent, noemt ze haar bij de naam "Polly," tevens het hoofdpersonage van haar boek The Lady in the Walls. Hoewel Lily overgevoelig en snel bang is, wordt ze overmand door haar nieuwsgierigheid en begint ze aan het boek: het doodenge verhaal van een mooie, vermoorde vrouw.

De rest van de cast bestaat uit Lucy Boynton en Bob Balaban. I Am The Pretty Thing That Lives In The House van regisseur Oz Perkins (February, 2015) zal vanaf 28 oktober via Netflix te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair